3 lasit 1 hinnalla

Saat peräti kolmet lasit yksien hinnalla. Sinulle siis kahdet ja kaverille yhdet.
Reilu jako.

Ostaessasi normaalihintaiset
silmälasit saat:

3 lasit 1 hinnalla

Toiset lasit

Toiset silmä- tai aurinkolasit vahvuuksilla samasta tai edullisemmasta kehyshintaryhmästä yksi- tai monitehona peruslinsseillä kaupan päälle

 

Lahjakortilla iloa

Lisäksi saat eteenpäin annettavaksi lahjakortin, jolla ystäväsi saa tyylikkäät silmälasit yksi- tai moniteholinsseillä (79/129 €).

 

Silmälasit lahjakortilla

Saat toiset lasit

Toiset silmä- tai aurinkolasit vahvuuksilla samasta tai edullisemmasta kehyshintaryhmästä yksi- tai monitehona peruslinsseillä kaupan päälle.

Linssien lisäominaisuudet erillisen hinnaston mukaisesti.

 

Optikon näöntarkastus kaupan päälle
Soita 09 – 85 646 000

Ma-pe 8-21 ja la 9-18 Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.

3 lasit 1 hinnalla

Aurinkolasit

Tutustu Nissenin aurinkolasivalikoimaan.

Selaa aurinkolaseja

 

Kehykset

Tutustu Nissenin kehysvalikoimaan.

Selaa kehyksiä

 

3 lasit 1 hinnalla

Tarjousehdot

Ostaessasi normaalihintaiset silmälasit (kehykset ja linssit) alk. 79 €, saat toiset lasit itsellesi ja lisäksi saat haluamallesi henkilölle annettavan silmälasilahjakortin, arvoltaan 79 € tai 129 € riippuen henkilön silmälasitarpeesta. Toiset lasit itsellesi voit valita samasta tai edullisemmasta kehyshintaryhmästä tai rajatusta aurinkolasivalikoimasta. Molempiin laseihin peruslinssit vakiovoimakkuuksin (-6.00…+6.00 / cyl 4.00) kirkkaalla tai värillisellä linssillä. Linssien lisäominaisuudet erillisen hinnaston mukaisesti. Lahjakortin voi hyödyntää henkilö, jolla ei ole silmälasiostoja Nissen-myymälöistä 3 viimeisimmän kuukauden aikana. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous voimassa 25.6.2017 asti.

 

Valitse haluamasi kehykset -napista, niin näet kokonaishinnan.