Aurinkolasi-
trendit 2017

Kevät on täällä ja meille se tarkoittaa ennen kaikkea uusien aurinkolasimallistojen saapumista. Olemmekin olleet kuin lapset karkkikaupassa tutustaessamme uusiin trendeihin.

Aurinkolasit vahvuuksilla alk. 59 €

Kokosimme teille parhaat palat
kevään 2017 aurinkolaseista.

Ray-Ban aurinkolasit

 

 

Jotain vanhaa, jotain uutta

Nykytrendit ovat ikuisessa kiitollisuudenvelassa kultakausille ja tänäkin vuonna nähdään paljon upeita, retrohenkisiä kehyksiä uudenlaisella twistillä. Esimerkiksi leikkisillä double bridge -silloilla tuot huomion kasvoihisi arvokkaasti.

Pyöreät muodot aurinkolaseissa
Pyöreät InStyle-aurinkolasit

Paljon Pyöreyttä

Tämän kevään aurinkolasitrendeissä ympäri maailman näkyy hyvin vahvasti pyöreät muodot. Valitse John Lennon –tyyliset hippilasit tai sitten neliskulmaiset, peittävät kehykset pyöristetyin kulmin.

Mirror aurinkolasit

Mirror mirror...

Peililasit ovat nousseet katumuodissa nyt vuosi vuodelta eikä loppua näy. Loistava tapa tuoda persoonallisuuttasi esiin laseilla on valita vaikka pinkit, siniset tai hopeiset peililinssit.

 

Mukavat aurinkolasit

Mukavuus ennen kaikkea

Korkkarit on vaihdettu lenkkareihin ja aurinkolasimuodissakin mennään nyt käyttömukavuus etusijalla. Jopa huippumuoti saa nyt näyttää rennolta ja tuntua hyviltä, ja trendilaseissakin löytyy nyt kunnolliset nenätyynyt.

Nissen myymälät

58 myymälää ympäri Suomea.

Etsi lähin

Etsi lähin myymälä

Valitse haluamasi kehykset -napista, niin näet kokonaishinnan.