#OIKEASTIEDULLINEN

#OIKEASTIEDULLINEN

Jos haluat oikeasti edulliset silmälasit, lue tämä

Edullisten silmälasien etsijöitä tuntuu optikkoliikkeiden hinnoittelu mietityttävän. Saamme lukea keskustelupalstoilta, kuinka on ”sääli, miten ihmisiä vedätetään silmälasikaupassa”. Monet kokevat, että kassalla lasien hinta onkin jotain ihan muuta, yllättäen tarjoushinta pompsahtaa taivaisiin. Sanotaan, että ”vain kilpailuttamalla saa silmälaseille oikean hinnan”. (Yle Kuningaskuluttaja 28.8.2013.)

Totta.

Olemme kuunnelleet palautetta. Nisseniltä saat silmälasit alkaen 19 €. Mutta vielä tärkeämpää on, että meiltä saat tarpeisiisi sopivat lasit, aina edullisesti. Lasien hinnan voit laskea etukäteen nettisivuillamme hintalaskurilla. Julkaisemme Instagramissa häshtägillä ‪#‎oikeastiedullinen‬ asiakkaidemme maksamia todellisia hintoja. Läpinäkyvää ja selkeää.

Nyt on aika puhua siitä, minkälaista teidän mielestänne lasien ostamisen pitäisi olla. Kirjoita kokemuksesi tai ehdotuksesi kommenttikenttään tai muualle sosiaaliseen mediaan häshtägillä #oikeastiedullinen. Tehdään edullisten silmälasien ostamisesta helpompaa - yhdessä.

#oikeastiedullinen

 

KESKUSTELE FACEBOOKISSA

 

Valitse haluamasi kehykset -napista, niin näet kokonaishinnan.