Kahdet itselle ja kolmannet kaverille
Yksitehot alk. 29 € ja monitehot alk. 79 €

Kun ostat yhdet normaalihintaiset silmälasit, saat toiset kaupan päälle. Lisäksi saat lahjakortin, jonka voit antaa eteenpäin vaikkapa perheenjäsenelle tai kaverille. Mutta mihin tarvitset useampia. Tässä muutamia hyviä vinkkejä.

Näin saat useammat edulliset lasit

Sinulle
Sinulle
Kaverille

Toiset silmälasit hankitaan usein toista käyttötarkoitusta varten. Tai ihan vaan varalaseiksi, lukulaseiksi tai autoon. Kenties päätteen tai telkkarin katseluun. Saat toiset lasit nyt samasta tai edullisemmasta kehyshintaryhmästä yksi- tai monitehona peruslinsseillä. Ja mikä parasta, saat vielä 29 tai 79 euron lahjakortin, jonka voit antaa kenelle tahansa yksi- tai monitehosilmälasien hankintaan.

Varaa aika Tarjousehdot
Sinulle
Sinulle
Kaverille

Jos toiset silmälasit eivät ole ajankohtaisia, voit valita silmälasien lisäksi aurinkolasit vahvuuksilla: yksitehoina tai monitehoina. Niille on käyttöä kaikkina vuodenaikoina, kesän kirkkaudesta talven hankien häikäisevään valkoisuuteen. Näiden lisäksi voit kaupan päälle vielä ilahduttaa kaveriasi lahjakortilla.

Varaa aika Tarjousehdot
Sinulle
SinulleTai
Sinulle

Onko sinulla piilarit? Tai harkitsetko niitä, mutta et ole vielä jostain syystä edes kokeillut? Ainakin sporttinen vapaa-ajan harrastus sujuisi sinulta mukavammin niillä. Piilarit ovat omiaan esimerkiksi laskettelussa, vesiharrastuksissa, kuntosalilla tai vaikka jumpassa ja joogassa. Saat piilarit puoleen hintaan 3 lasia 1 hinnalla -etutarjouksessamme.

Varaa aika Tarjousehdot
Sinulle
SinulleTai
SinulleTai

Yhä useammin haluamme myös vaihtaa tyyliä. Arjesta juhlaan. Tai samalla tapaa, kun vaihdamme eri päivinä kenkiämme tai käytämme eri koruja ja kelloja tilanteen mukaan. Hanki oman tyylisi mukaiset kahdet lasit yhden hinnalla ja kaupan päälle vielä kolmannet puoleen hintaan. Tämäkin on mahdollista, kun hyödynnät pakettitarjouksemme.

Varaa aika Tarjousehdot

Ilmainen näöntarkastus. Tervetuloa!

Optikon näöntarkastus 0 €. Tule ja hyödynnä 3 lasia 1 hinnalla -etusi.

Varaa aika

Edulliset kehykset

Tutustu merkkikehyksiin, jotka sopivat sinulle myös hinnaltaan.

Katso valikoima

Edulliset aurinkolasit

Tutustu upeisiin aurinkolasimerkkeihimme, joilla suojaat silmiäsi ja luot uutta ilmettä kasvoillesi.

Katso valikoima

Edulliset piilolinssit

Kerta- vai jatkuvakäyttöiset? Vai kenties kuukausilinssit? Tutustu laajaan piilolinssivalikoimaamme.

Katso valikoima

Tarjousehdot

Kahdet itselle kolmannet kaverille. Ostaessasi normaalihintaiset silmälasit alk. 29 €, saat toiset lasit itsellesi samasta kehyshintaryhmästä ja lisäksi saat haluamallesi henkilölle annettavan silmälasilahjakortin, arvoltaan 29 € tai 79 € riippuen henkilön silmälasitarpeesta. Voit valita myös aurinkolasit vahvuuksilla. Molempiin laseihin kuuluu peruslinssit vakiovoimakkuuksin (yksiteho -6.00…+6.00 / cyl 4.00, moniteho -6.00…+6.00 / cyl 4.00, ADD 0.75…3.00). Linssien lisäominaisuudet erillisen hinnaston mukaisesti. Lahjakortin voi hyödyntää henkilö, jolla ei ole silmälasiostoja Nissen-myymälöistä 3 viimeisimmän kuukauden aikana. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous voimassa 23.2.2020 asti.