Vinkit täydellisten aurinkolasien ostamiseen

Ostaessasi aurinkolasit, kannattaa käyttää hieman aikaa juuri oikeiden löytämiseksi, jotta ne tuntuisivat mieluisilta mahdollisimman pitkään. Kokosimme tärkeimmät vinki, joiden avulla valitset kerralla aurinkolasit, jotka tuntuvat omilta ja upeilta vielä kymmenen kesän päästä. 


1  


Riittävä UV-suoja.


Aurinkolaseissa tärkeintä on riittävä UV-suoja. Ilman sitä toimivat ne käytännössä vain koristeina. Nissen myy ainostaan 100% UV-suojalla varustettuja aurinkolaseja.


 
2  


Ammattilaisen avulla oikein istuva kehys.


Hyvä kehyksen muoto riippuu täysin sinun omasta kasvojesi muodosta. Edes klassikot, kuten Ray-Banin Aviatorit eivät sovi jokaiselle kasvotyypille. Henkilökuntamme on koulutettu löytämään juuri sinulle mukavasti istuvat ja hyvältä näyttävät kehykset. Jos sinulla ei ole omaa vahvaa näkemystä juuri sinulle täydellisistä aurinkolaseista, suosittelemme käyttämään heidän kokemustaan hyväksi.


 
3  


Parempaa näkyvyyttä polarisoidulla linssillä
Tiesitkö, että lumen-, veden- ja jopa tienpinnat vahvistavat heijastuksillaan auringon säteilyä? Siksi suosittelemme paljon matkustavia ja aktiivisesti liikkuvia kiinnittämään erityistä huomiota linsseihin. Polarisoiduilla linsseillä näet värit ja kontrastit paremmin, suojaudut tehokkaammin heijastumilta ja häikäisyltä ja nautit entistä enemmän aktiivisesta elämästäsi.
Peruslinssit

Aurinkolasit

peruslinsseillä

polarioivat

Aurinkolasit polarisoiduilla

linsseillä 


5  


Pinnoitteiden avulla

entistäkin paremmat linssit!Peilipinnoite

Peilipinnoite


Peilipinnoite sisältää kovapinnoitteen ja suojaa häikäisyltä.Kovapinnoite

Kovapinnoite


Auttaa pitämään linssit uudenveroisina pidempään estämällä näkökenttää häiritsevien naarmujen syntymistä.Heijastuksen esto

Heijastuksenestopinnoite


Vähentää silmien väsymistä ja auttaa sinua näkemään entistäkin paremmin kirkkaassa säässä.
Nissen myymälät


56 myymälää ympäri Suomea.

Etsi lähin


Etsi lähin myymäläValitse haluamasi kehykset -napista, niin näet kokonaishinnan.