Vinkit täydellisten aurinkolasien ostamiseen

Ostaessasi aurinkolasit, kannattaa käyttää hieman aikaa juuri oikeiden löytämiseksi, jotta ne tuntuisivat mieluisilta mahdollisimman pitkään. Kokosimme tärkeimmät vinkit, joiden avulla valitset kerralla aurinkolasit, jotka tuntuvat omilta ja upeilta vielä kymmenen kesän päästä.


Sopivat aurinkolasit sisältävät aina 100% UV-suojan

1  

Riittävä UV-suoja.

Aurinkolaseissa tärkeintä on riittävä UV-suoja. Ilman sitä toimivat ne käytännössä vain koristeina. Nissen myy ainostaan 100% UV-suojalla varustettuja aurinkolaseja.

2  

Ammattilaisen avulla oikein istuva kehys.

Hyvä kehyksen muoto riippuu täysin sinun omasta kasvojesi muodosta. Edes klassikot, kuten Ray-Banin Aviatorit eivät sovi jokaiselle kasvotyypille. Henkilökuntamme on koulutettu löytämään juuri sinulle mukavasti istuvat ja hyvältä näyttävät kehykset. Jos sinulla ei ole omaa vahvaa näkemystä juuri sinulle täydellisistä aurinkolaseista, suosittelemme käyttämään heidän kokemustaan hyväksi.

 
Istuvuus

3  

Parempaa näkyvyyttä polarisoidulla linssillä

 

Tiesitkö, että lumen-, veden- ja jopa tienpinnat vahvistavat heijastuksillaan auringon säteilyä? Siksi suosittelemme paljon matkustavia ja aktiivisesti liikkuvia kiinnittämään erityistä huomiota linsseihin. Polarisoiduilla linsseillä näet värit ja kontrastit paremmin, suojaudut tehokkaammin heijastumilta ja häikäisyltä ja nautit entistä enemmän aktiivisesta elämästäsi.

Peruslinssit

Aurinkolasit peruslinsseillä

polarioivat

Aurinkolasit polarisoiduilla linsseillä

4  

Aurinkolasit omilla vahvuuksillasi

Hyvän näkemisen ja häikäisyltä suojautumisen väliltä ei pitäisi joutua valitsemaan. Siksi aurinkolasit omilla voimakkuuksilla ovat tärkeä varuste silmälasien käyttäjälle. Voimakkuuksilla saatavat aurinkolasit on merkattu selkeästi Nissenin verkkosivuilla ja myymälässä.

5  

Pinnoitteiden avulla entistäkin paremmat linssit!

Peilipinnoite

Peilipinnoite

Peilipinnoite sisältää kovapinnoitteen ja suojaa häikäisyltä.

Kovapinnoite

Kovapinnoite

Auttaa pitämään linssit uudenveroisina pidempään estämällä näkökenttää häiritsevien naarmujen syntymistä.

Heijastuksen esto

Heijastuksenestopinnoite

Vähentää silmien väsymistä ja auttaa sinua näkemään entistäkin paremmin kirkkaassa säässä.

Nissen myymälät

56 myymälää ympäri Suomea.

Etsi lähin

Etsi lähin myymälä