Aurinkolasitrendit 2021

Mistä on vuoden 2021 aurinkolasitrendit tehty? Käytännöllisyydestä, hauskoista yksityiskohdista ja menneiden vuosikymmenten tuulahduksista. Kokosimme parhaimmat vinkit käyttöösi, jotta juuri sinä löydät tarpeisiisi sopivat aurinkolasit. Löydä suosikkisi myymälästämme tai Nissenin verkkokaupasta

Valoa kohti

Aurinkolasitrendeissä näkyy tänä vuonna hempeänromanttinen hippikulttuuri 60- ja 70-luvuilta. Esimerkiksi näissä pyöreissä Ted Bakerin (2026582) aurinkolaseissa tyyli kuin tyyli saa heti positiiviset vibat. 

Vai olisivatko tämän vuoden suosikkisi nämä luonnon läheiset DbyD:n puuvillapohjaisesta asetaatista valmistetut aurinkolasit, jotka kestävät aikaa ja sopivat persoonallisen läpikuultavan sävyn ansiosta kaikille. Vai haluaisitko hypätä menneille vuosikymmenille näillä Polaroidin pyöreillä, värikkäin yksityiskohdin koristelluilla aurinkolaseilla? Antaa kaikkien kukkien kukkia, nimittäin näihin retrojuhliin ovat kaikki tervetulleita!

Aurinkolasimuoti 70-luku 2021

DbyD(2027440) 59€, Ted Baker (2026582) tulossa.

Back to the 90’s

Tänä vuonna sukelletaan aurinkolasitrendeissä hippikulttuurin lisäksi 90-luvun nuorisokulttuurien elementtejä yhdistelevään tyyliin. Vaikutteita haetaan erityisesti kirkkaista valoista, tietokonepeleistä ja tanssimusiikista. Kulunut farkkutakki ja nämä Leviksen (2026877) persoonalliset aurinkolasit ja olet kuin legendaarinen ysäripoppari. 

Ja näillä Polaroidin (2027769) aurinkolaseilla, joissa pyöreät linssit yhdistyvät kissamaisiin kehyksiin, luot ajattoman ja aina trendikkään lookin. Liukuvärjätyt linssit, ja muotokieli kuvastavat nopeatempoisuutta ja antavat kivaa rytmiä ja sporttisuutta tyyliin kuin tyyliin. 

90-luvun aurinkolasit, aurinkolasimuoti 2021

Polaroid (2027769), Levis (2026877) 

Ruskea on uusi musta!

Trendilinssit ovat tänä vuonna ruskeat! Ja se palvelee jokaista aurinkolasikäyttäjää, nimittäin ruskeat linssit sopivat käytännössä säähän kuin säähän, koska ne eivät pimennä näkymää. Ruskea pienentää heijastuvan valon määrää ja parantaa kontrastia, eli näet yksityiskohdat kirkkaammin. Ruskeilla linsseillä et takuulla sokaistu lumisessakaan kevätsäässä! Vinkki: Tsekkaa kauden Ted Baker -aurinkolasimallisto ja ihastu ruskeaan.  

Linssit eri tilanteisiin

Tiesitkö, että aurinkolasitkin voi varustella käyttötarpeen mukaan. Linssien ominaisuudet, värit, pinnoitteet ja tarvittaessa voimakkuustarve on hyvä valita yhdessä optikon kanssa. Jos vaikkapa autoilet tai harrastat jotain ulkolajia, ovat polarisoivat linssit paras valinta. Ne vähentävät tien, lumen ja veden pinnan heijastumia, jolloin näet pintojen muodot terävämmin etkä häikäisty nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Peilipintaiset linssit taas näyttävät makeilta, mutta suojaavat silmiä normaalilinssiä paremmin, sillä ne läpäisevät vähemmän valoa. Linssien eri väreillä ja pinnoitteilla on kaikilla omat hyötynsä ja merkityksensä. Kysy lisää optikoltasi ja lue lisää aurinkolasilinssien eroista!