Aurinkolasitrendit 2022

Mistä on vuoden 2022 aurinkolasitrendit tehty? Kokosimme kolme eri persoonaa, jossa yhdistyy tyylille ominaisia kaupunkeja. Oletko sinä ennakkoluuloton ja näyttävä New York, tyylikäs ja boheemi Kööpenhamina, vai naisellinen Pariisi? Tutustu tyyleihin ja valitse omat suosikkisi, vaikka jokaisesta tyylistä

New York

Löydä keväinen aurinkolasityylisi suurkaupunki New Yorkin sykkeestä, jossa yhdistellään ennakkoluulottomasti erilaisia materiaaleja ja printtejä. Nyt saa leikitellä mittasuhteilla ja androgyynillä tyylillä ja myös sporttisuus ja käyttömukavuus ovat ”in”. Kevään näyttävät muodot ja kontrastit sykkivät ysärin estetiikkaa ja 2000-luvun alun vahvoja värejä.

Leikkisä minimalistiLeikkisä minimalisti

Kuvan aurinkolasit: Prada, Ray-Ban

Kööpenhamina

Nyt saa retroilla! Aina tyylikäs Kööpenhamina on tunnettu boheemiudestaan ja kepeydestään. Anna tänä keväänä boheemiutesi kukkia ja saada inspiraatiota 70-luvulta. Pinnalla ovat nyt erityisesti ekologisuus, sekä pyöreät ja pehmeät muodot. Maanläheiset- ja pastellivärit tuovat harmoniaa ja liukuvärit ja värien sekoittelu taas piristystä keväiseen lookkiisi.

Tyylikäs boheemiTyylikäs boheemi

Kuvan aurinkolasit: Balmuir ja Vogue

Pariisi

Ooh la laa! Nyt saat tuoda naisellisuutesi esille! Keväinen Pariisi kukkii ja tarjoilee naisellisia linjoja 80-luvun tyyliin. Hemmottele itseäsi näyttävillä koruilla ja eläinkuoseilla. Kehyksissä hohtavat metallivärit ja kiiltävät pinnat, myös geometriset leikkaukset ja liukuvärjätyt saavat kasvosi hehkumaan.

Sporttinen ja itsevarmaSporttinen ja itsevarma

Kuvan aurinkolasit: Polaroid ja Unofficial