Aurinkolasitrendit 2022

Mikä kaupunki sinä olet? Oletko sinä urbaani New York, boheemi Kööpenhamina vai tyylikäs ranskatar, eli Pariisi? Tutustu tämän kauden aurinkolasitrendeihin Nissenin tapaan. 

New York

Löydä keväinen aurinkolasityylisi suurkaupunki New Yorkin sykkeestä, jossa yhdistellään ennakkoluulottomasti erilaisia materiaaleja ja printtejä. Nyt saa leikitellä mittasuhteilla ja androgyynillä tyylillä ja myös sporttisuus ja käyttömukavuus ovat ”in”. Kevään näyttävät muodot ja kontrastit sykkivät ysärin estetiikkaa ja 2000-luvun alun vahvoja värejä.

Aurinkolasitrendit 2022 New york

Kuvan aurinkolasit:

UNOFFICIAL UNSU0094

O'NEILL ALAMEDA (tulossa)

Kööpenhamina

Nyt saa retroilla! Aina tyylikäs Kööpenhamina on tunnettu boheemiudestaan ja kepeydestään. Anna tänä keväänä boheemiutesi kukkia ja saada inspiraatiota 70-luvulta. Pinnalla ovat nyt erityisesti ekologisuus, sekä pyöreät ja pehmeät muodot. Maanläheiset- ja pastellivärit tuovat harmoniaa ja liukuvärit ja värien sekoittelu taas piristystä keväiseen lookkiisi.

Aurinkolasitrendit 2022 Kööpenhamina

Kuvan aurinkolasit:

TOMMY HILFIGER TH 1856

Pariisi

Ooh la laa! Nyt saat tuoda naisellisuutesi esille! Keväinen Pariisi kukkii ja tarjoilee naisellisia linjoja 80-luvun tyyliin. Hemmottele itseäsi näyttävillä koruilla ja eläinkuoseilla. Kehyksissä hohtavat metallivärit ja kiiltävät pinnat, myös geometriset leikkaukset ja liukuvärjätyt saavat kasvosi hehkumaan.

Aurinkolasitrendit 2022 Pariisi

Tiesitkö, että aurinkolasitkin voi varustella käyttötarpeen mukaan. Linssien ominaisuudet, värit, pinnoitteet ja tarvittaessa voimakkuustarve on hyvä valita yhdessä optikon kanssa. Jos vaikkapa autoilet tai harrastat jotain ulkolajia, ovat polarisoivat linssit paras valinta. Ne vähentävät tien, lumen ja veden pinnan heijastumia, jolloin näet pintojen muodot terävämmin etkä häikäisty nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Peilipintaiset linssit taas näyttävät makeilta, mutta suojaavat silmiä normaalilinssiä paremmin, sillä ne läpäisevät vähemmän valoa. Linssien eri väreillä ja pinnoitteilla on kaikilla omat hyötynsä ja merkityksensä. Kysy lisää optikoltasi ja lue lisää aurinkolasilinssien eroista!