Näin valitset sopivat aurinkolasit

Missä ja milloin tarvitset aurinkolaseja? Aurinkolasit kannattaa hankkia käyttötarpeen mukaan. Juuri sinne, missä niistä on eniten sinulle hyötyä, mistä ne helposti löydät ja missä ne ovat aina tarvittaessa heti käsillä. Siksi suosittelemme, että hankit useammat aurinkolasit elämän eri tilanteisiin. Tutustu vinkkeihimme ja vaadi aurinkolaseiltasi enemmän.

Edulliset aurinkolasit eri käyttötarkoituksiin

Elämäntyylisi määrittää aurinkolasiesi tarpeen. Jos vietät paljon aikaa tien päällä tai veden ja lumen äärellä, suosittelemme sinulle heijastusta estäviä polarisoivia linssejä. Urheilusta nauttivalle sopivat huurtumattomat ja iskun kestävät linssit. Jos taas aurinkolasit ovat osa tyyliäsi, voit personoida aurinkolasit näköiseksesi värillisillä linsseillä tai näyttävillä kehyksillä. Henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan parhaiten sopivat ja edulliset aurinkolasit ja linssit.

Edulliset aurinkolasit eri käyttötarkoituksiin
Aurinkolasien linssit

Aurinkolasien linssit

Jos vietät paljon aikaa tien päällä tai veden ja lumen äärellä, suosittelemme sinulle heijastusta estäviä polarisoivia linssejä. Urheilusta nauttivalle sopivat huurtumattomat ja iskun kestävät linssit. Entä tarvitsetko aurinkolaseja vahvuuksilla? Tai mikä linssien väri sopii parhaiten käyttötarpeeseesi? Muistithan, että kaikissa linsseissämme on 100 % UV-suoja. Henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan parhaiten sopivat ja edulliset aurinkolasit ja linssit.

Aurinkolasit vahvuuksilla

Onko sinulla yksi- tai moniteholasit? Olet kenties hankkimassa niitä? Aurinkolasit voimakkuuksilla on ehdoton valinta sinulle. Niiden hankinta on perusteltua silmien terveyden ja turvallisuuden näkökulmasta. Mutta ennen muuta ne tuovat sinulle mukavuutta. Tiesitkö, että halutessasi lähes koko silmälasivalikoimamme muuntuu myös aurinkolaseiksi?

Aurinkolasit vahvuuksilla
Aurinkolasitrendit

Aurinkolasit 2021 – trendit

Miltä näyttää aurinkolasimuoti vuonna 2021? Mitä aurinkolasityylejä kannattaa seurata uuden vuosikymmenen alussa? Kokosimme sinulle aurinkolasitrendien kuumimmat vinkit.

Kasvojen muoto

Haluathan korostaa kasvojesi parhaita piirteitä? Kasvojesi muoto vaikuttaa siihen, mitkä kehykset sopivat sinulle. Pyöreille kasvoille sopivat kulmikkaat, ja neliön muotoisille pyöreähköt. Sopivat aurinkolasit eivät purista eivätkä osu ripsiin. Oman mallin löytäminen voi olla joskus haastavaa. Siksi kokosimme sinulle vinkit eri kasvotyypeille sopivista
muodoista.

Kasvojen muoto
Vauvojen ja lasten aurinkolasit

Vauvojen ja lasten aurinkolasit

Lapsi katsoo herkästi kirkkaan taivaan ihmeitä, eikä ymmärrä kirkkaan auringon vaaroja. Lapsen silmä kehittyy jopa maailmaa mullistavaan teini-ikään asti. Lapsen pupillit ovat suuremmat ja mykiöt kirkkaammat kuin meillä vanhemmilla. Naperomme silmät ovat erityisen herkkiä auringon UV-säteilylle ympäri vuoden. Vaadi lasten aurinkolaseilta laatua, niin ne kestävät menoa ja melskettä.