Vauvojen ja lasten aurinkolasit

Lapsi katsoo herkästi kirkkaan taivaan ihmeitä, eikä ymmärrä kirkkaan auringon vaaroja. Lapsen silmä kehittyy jopa maailmaa mullistavaan teini-ikään asti. Lapsen pupillit ovat suuremmat ja mykiöt kirkkaammat kuin meillä vanhemmilla. Naperomme silmät ovat erityisen herkkiä auringon UV-säteilylle ympäri vuoden. Hanki aurinkolasit lapselle mahdollisimman nuorena ja vaadi lasten aurinkolaseilta laatua, niin ne kestävät menoa ja melskettä. 

Suositut lasten ja vauvojen aurinkolasimerkit: Julbo ja Polaroid

Lasten aurinkolaseissa on eroja. Varmistathan, että aurinkolasit suojaavat nassikkaasi juuri niin kuin niiden pitää. Että ne istuvat hyvin, eivätkä vuoda UV-säteilyä kehysten reunoilta. Turvallisia ja laadukkaita lasten aurinkolasimerkkejämme ovat esimerkiksi Julbo ja Polaroid. Ne mukautuvat ikävuosien mukaan ja pysyvät vintiön mukana kovassakin vauhdissa. Laatumerkkimme ovat tehty kestämään kulutusta ja elämän kolhuja.

Laadukkaat aurinkolasimerkkimmeLaadukkaat aurinkolasimerkkimme
Kuusi vinkkiä lasten aurinkolasien valintaanKuusi vinkkiä lasten aurinkolasien valintaan

Kuusi vinkkiä lasten aurinkolasien valintaan

  1. Varmista, että lasten aurinkolasien linssit ovat tummat ja laadukkaat. Kaikissa aurinkolaseissamme on 100 % UV-suoja. 
  2. Totuta lapsesi käyttämään aurinkolaseja jo varhain. Katso myös aurinkolasit vauvoille.
  3. Panosta hyvin istuviin aurinkolaseihin. Ota lapsesi mukaan aurinkolasiostoksille.
  4. Huomioi lapsesi mielipide. Mukavat aurinkolasit pysyvät varmemmin lapsen päässä.
  5. Valitse lasten aurinkolaseihin muovikehykset. Ne joustavat paremmin ja kestävät kovaa menoa. 
  6. Vinkki! Hanki vauvoille aurinkolasit, jotka voit kiinnittää niskaan nauhalla. Vähän vanhemmille lapsille voit valita pehmustetut aurinkolasikehykset.

Lasten aurinkolasit vahvuuksilla

Onko silmälasien hankinta ajankohtaista? Kenties jälkikasvullasi on jo lasit? Lapsesi nauttii auringonpaisteesta kirkkaammin, kun hankit hänelle myös aurinkolasit omilla voimakkuuksilla. Ennen muuta ne suojaavat häikäisyltä ja haitallisilta UV-säteiltä. Ja helpottavat sinua loputtomalta vaihtoruljanssilta. Ne sopivat sisälle ja ulos, ulkoiluun, vesille, lumelle – kaikkialle missä touhua riittää. Tai mitä jos kokeilisit tummuvia linssejä? Niissä yhdistyy tavallisten linssien ja aurinkolasien parhaat ominaisuudet. Lasten silmälasivalikoimasta löydät mukavat ja sopivat lasit myös aurinkolaseiksi.

Lasten aurinkolasit vahvuuksillaLasten aurinkolasit vahvuuksilla