Aurinkolasitrendit 2020

Miltä näyttää aurinkolasimuoti vuonna 2020? Mitä aurinkolasityylejä kannattaa seurata uuden vuosikymmenen alussa? Kokosimme sinulle aurinkolasitrendien kuumimmat vinkit. Mikä on sinun suosikkisi? Tutustu mallistoomme ja tule myymälään.

70’s – show jatkuu aurinkolaseissa

70-luvun tunnelma jatkuu vuoden 2020 aurinkolaseissa. Vuosiluku 2020 itsessään on muodoltaan veikeän pyöreä. Vähän samaan tapaan uusissa aurinkolaseissa korostuvat 70-luvun retrohenkiset pehmeät muodot. Aurinkolasien koot ovat mieluummin isoja ja ylitse, kuin huomaamattomia.

Värimaailma henkii maanläheisyyttä. Sävymaailma voidaan poimia luonnosta ja sen lempeästä kosketuksesta. Silti värien ei tarvitse olla pliisuja – kuvittele vaikkapa kehäkukkien monia väriskaaloja. Myös linssien väreillä on iso vaikutus kokonaisuuteen. Rauhaa ja rakkautta levittävät linssien liukuvärit.

Silmiinpistävää aurinkolasitredissä 2020 on naisellisuus. Uskallamme näkyä ja näyttää: “I am a WOMAN. What’s your SUPERPOWER.”

70’s – show jatkuu aurinkolaseissa
Asuuko sinussa Seikkailija?

Asuuko sinussa Seikkailija?

Toinen vuoden 2020 aurinkolasien megatrendi on seikkailuhenkisyys. Meissä jokaisessa asuu pieni seikkailija, mutta nyt kirjoitamme sen isolla alkukirjaimella Seikkailija.

Seikkailija-aurinkolasityylille tunnusomaista on ennen muuta näyttävyys ja nopeatempoisuus. Aurinkolaseissa värit ovat vauhdikkaat. Linssit ovat näyttäviä.

Kehysten malli sporttinen ja uniikkina yksityiskohtana trendikkäästi Flat-top eli kehysmalliltaan tasainen yläosasta. Tyypillinen jako naisten ja miesten aurinkolaseihin on heitetty roskakoriin. Seikkailija on Unisex.

Liikutko Seikkailijana urbaanissa viidakossa kuin kotonasi? Tässä hyvä vinkki sinulle: kysy lisää polarisoivista linsseistä myymälästämme!

Mukavuus ennen muuta

Vuoden 2020 kolmatta aurinkolasitrendiä voisi kutsua Mukavuustekijäksi. Mukavuustekijä-trendi korostaa materiaaleja, jotka yksinkertaisesti tuntuvat hyvältä – jopa pehmeiltä. Tähän aurinkolasityyliin on sisään rakennettuna käyttömukavuus ja käytännöllisuus.

Kehyksissä tunnusomaista ovat kontrastit. Sangoissa tai kehyksissä voi olla eri värejä. Combi-kehykset näkyvät myös materiaalien yhdistelminä. Tähän trendisuuntaan ihastuvat kaikki sukupuolet – Mukavuustekijä on ylpeästi Unisex.

Jos arvostat Mukavuustekijää, arvostat myös palvelua myymälässämme. Siellä aurinkolasisi säädetään juuri sinulle sopivaksi. Kaikissa tilanteissa, missä ikinä haluat liikkua.

Mukavuus ennen muuta
Aurinkolasien linssitrendit 2020

Aurinkolasien linssitrendit 2020

Entä mitä mukavaa kuuluu linssimuotiin 2020? Kuten 70-luvun retrossa, liukuvärit jatkavat suosiotaan. Tasaväreissä aurinkolasien väriskaala on laaja. Uutuutena nousevat myös esiin erittäin vaaleat sävyt. Entistä yksilöllisemmät ja juuri tiettyyn käyttötarkoitukseen sopivat linssit ovat yhä useampien linssivalintoja. 

Erityisesti polarisoidut ja peilipinnoitteet korostuvat linssitrendissä, kun tärkeysjärjestyksenä ovat linssin ominaisuudet. 

Polarisoiva linssi poistaa vaakasuorilta pinnoilta heijastuvan häikäisevän valon vaikutusta ja auttaa kontrastinäköön, josta hyötyvät ennen muuta autoilijat ja vesilläliikkujat. Kun yhdistät polarisoinnin muodikkaaseen ruskeaan linssisävyyn, minimoit vielä sinisen valon vaikutusta. Se osaltaan terävöittää näkemistä ja tekee siitä häiriöttömämpää.

Peilipinnoitteella on ulkonäkötekijöiden lisäksi tärkeä näkemiseen liittyvä etu: se peilaa peilipinnan värisävyn mukaista valon aallonpituutta poispäin silmästä. Oiva trendiominaisuus esimerkiksi matkailijoille, veneilijöille ja talvilajien harrastajille.