Avaamme osan myymälöistämme kesäkuun alussa – koronavirustilannetta seurataan edelleen

Julkaistu 27.5.2020 

Hyvä asiakkaamme,   

Avaamme osan myymälöistämme 1.6. ja 3.6. alkaen palvellaksemme sinua näönhuollon tarpeissasi koronavirustilanteen jatkuessa. Myymälöistä on mahdollisuuksien mukaan saatavilla myös silmälääkärin palvelut. Muut myymälämme pysyvät toistaiseksi suljettuina.

Noudatamme avattavissa myymälöissämme koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja. Osa toimintatavoista otettiin käyttöön jo ennen omien myymälöidemme sulkemista. Sulun aikana olemme myös tehneet muutoksia myymäläympäristöömme, jotta asiointi olisi sinulle ja henkilökunnallemme mahdollisimman turvallista. Osa uusista toimintatavoista tulee käyttöön vaiheittain. Jatkamme tilanteen seuraamista aktiivisesti ja reagoimme tarvittaessa uusiin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin. 

Palvelemme sinua kesäkuun alussa avattavien myymälöiden lisäksi verkkokaupassamme ja asiakaspalvelussamme. Ajantasaista lisätietoa toimintatavoistamme ja palvelustamme koronavirustilanteen aikana voit käydä lukemassa ohjesivultamme: Tietoa koronaviruksen (COVID-19) vaikutuksesta Nissen-ketjun toimintaan. 

Tervetuloa asioimaan kanssamme!

Avaamme seuraavat myymälät 1.6. alkaen:

NISSEN JUMBO
NISSEN KAMPPI
NISSEN MYLLY
NISSEN IDEAPARK

Ja seuraavat 3.6. alkaen:

NISSEN ITIS
NISSEN ISO OMENA
NISSEN HYVINKÄÄ
NISSEN PIKKULAIVA
NISSEN PORI
NISSEN JYVÄSKYLÄ
NISSEN TAMPERE SOKOS
NISSEN PALOKKA
NISSEN KOKKOLA
NISSEN OULU
NISSEN IISALMI
NISSEN LAHTI

Ajantasaiset tiedot avoinna olevista myymälöistä löydät täältä.