Black Friday:

 

Silmälaseja ja aurinkolaseja voimakkuksilla jopa -50 %

Odotettu huipputarjous silmälaseista ja aurinkolaseista jatkuu suuren kysynnän vuoksi! Alennukset saat koko laseista, kyllä, sekä kehykset että linssit jopa -50% ja vähintään -20 % alennuksella. Tule lunastamaan meidän paras tarjouksemme lähimpään Nisseen-myymälään! 

Kaikki alkaa näöntarkastuksesta

Varaa pikimiten aika optikolle ilmaiseen näöntarkastukseen, jotta pääset hyödyntämään huikeat Black Friday etumme!

Älä anna auringon yllättää talvellakaan

Myymälöissämme on erä aurinkolaseja puoleen hintaan. Nyt on hyvä aika varautua sydäntalven hangille hankkimalla uudet aurinkolasit.

Nyt kannattaa santsata piilareita

Näyttäväkö piilarivarastosi lähenevät loppua, tai vaikka ei näyttäisikään, piilareita on hyvä santsata kerralla enemmän näin hyvää tarjoushintaan. Myymälöissämme kaikki iWear-tuotteet nyt -30%! Tervetuloa ostoksille! 

Tarjousehdot

Silmälasitarjous jopa -50 % koskee silmälaseja sisältäen kehykset ja linssit perus plus -linssistä alkaen. Aurinkolasitarjous jopa -50 % koskee aurinkolaseja voimakkuuksilla sisältäen kehykset ja linssit. Erä aurinkolaseja ilman voimakkuuksia -50 %. Tarjoukset koskevat valittuja tuotteita ja alennus on merkitty tuotteisiin. Optikon näöntarkastus 0 €. Nisseniltä kaikki iWear piilolinssit ja piilolinssinesteet -30 %. Tarjoukset koskevat vain uusia tilauksia ja alennus lasketaan normaalihinnoista. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä paketti- tai sopimushintoihin. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous on voimassa Nissen-myymälöissä 10.12.2023 asti.