Silmälasien kehystrendit 2020

Mitä uutta silmälaseissa vuonna 2020? Uusimmat silmälasien kehysmallit korostavat mukavuutta ja rohkeutta – retroilua unohtamatta. Katso vuosikymmenen alun viileimmät kehystrendit 2020. Tutustu mallistoomme ja varaa saman tien aika optikolle.

Silmälasien megatrendi 2020 on mukavuus

Kun silmälasien ergonomia yhdistyy tyyliin, syntyy siitä vuosikymmenen alun kehystrendi. Silmälasien materiaalit ovat kehittyneet huimasti. Se mahdollistaa entistä kevyemmät ja paremmin istuvat kehysmallit. Tämä puolestaan tuntuu kasvoilla käyttömukavuuden paranemisena. Saammeko esitellä: vuoden 2020 silmälasien megatrendi on mukavuus ja hyvä olo.

Trendikkäissä silmälaseissa korostuu sporttisuus ja laadun tuntu. Kuten vaikka lempiurheiluvaatteissasi, materiaali, tyyli ja istuvuus tuntuvat paitsi hyviltä, ne myös näyttävät hyviltä. Silmälaseissa istuvat nenätyynyt, materiaalien yhdistelmät ja myös sukupuolirajat rikkovat kehysmallit ovat tunnusomaista vuoden 2020 kehysmuodille.

Hyvänä esimerkkinä megatrendistä on Miki Ninnin naisten kehykset, joissa unelmankeveys yhdistyy lasien istuvuuteen ja mukavuuteen. Kuten myös kovassakin vauhdissa kestävät AESin miesten titaaniset kehykset.

 
Silmälasien megatrendi 2020 on mukavuus
1970-luvun parhaat palat silmälasitrendissä 2020

1970-luvun parhaat palat silmälasitrendissä 2020

Uusi kehysvuosikymmen näyttää tyylikkäältä, mutta samalla siinä on ripaus vanhaa hyvää aikaa. 70-luvun tunnelma jatkuu vuoden 2020 silmälaseissa. Tämä kehystyyli hyödyntää ja modernisoi rakastetun retrovuosikymmenen parhaat palat.

Uusien silmälasien kehysmallit ovat siroja, mieluummin isoja kuin pieniä sekä muodoltaan joko korostetun kulmikkaita tai pehmeän kookkaita. Yhteistä kaikille on, että ne korostavat silmiäsi avaruudellaan ja tuovat esiin kasvojesi parhaat piirteet.

Linssien värimaailma henkii rohkeutta – antaa kaikkien kukkien kukkia. Ehkä tyypillisin trendimalli linsseissä on kuitenkin liukuväri. Se kertoo heti, että olen ajan valtimolla, jopa trendien klassinen suunnannäyttäjä.

Retrovuosikymmenen modernista suuntauksesta malliesimerkkejä ovat mm. In Stylen naisten metallikehykset, jotka sopivat oivasti ajan muotokieleen sekä Sensayan hienosti siroutta ja ajan tyyliä yhdistävä kehysmalli.

Miltä vuoden 2020 silmälasien kehysvärit näyttävät?

Eläköön värit! Vahvat värit näyttävät aina hyvältä. Ne ovat merkkinä rohkeudesta. Kirkkaat värit silmälasikehyksissä henkivät persoonallisuutta ja tuovat ryhtiä kasvojen piirteisiin. Metallivärit, kuten ruusukulta, ovat myös aina hyvä valinta.

Perinteiset suosikkivärit ovat aina in. Mutta nyt ne ovat saaneet myös vahvoja haastajia. Karamellisävyt näyttävät kasvoilla herkullisilta. Ne tuovat oman vahvan persoonasi esiin. Raikas vaalea vihreä, kuulas vaaleanpunainen ja kirkas läpikuultava ovat hillittyjä huomiovärejä. Kuultava materiaali kehyksissä heijastaa valoa. Silloin sävyt näyttävät juuri sinulta. Kehysten värivalinnalla sinusta tulee edelläkävijä, oman elämäsi trendisetteri.

Kuulautta löydät vaikkapa Hugon tai Miki Ninnin kehyksistä. Perinteiset suosikkivärit kuten DbyD:n Hillityn harmaa vaihtoehto ja Miki Ninnin pirteä kevyt metallikehys sopivat tyyliin aina ja kaikkialla. Tai miksi et kokeilisi vaihteeksi hillityn vaaleanpunaisia Ted Bakerin kehyksiä.

Miltä vuoden 2020 silmälasien kehysvärit näyttävät?