#OIKEASTIEDULLINEN


Teemme työtä sinua varten

Me ymmärrämme, että silmälasit ovat iso ja tärkeä ostos. Meistä monille ne ovat välttämättömyys ja ainakin elämää helpottava asia, mutta samalla ne ovat kohtalaisen suuri menoerä ja ulkonäön kannalta hyvin merkittävä asia; näkeväthän ihmiset ensimmäisinä sinusta juuri silmäsi.

Siksi otamme työmme todella vakavasti ja ylpeydellä. Haluamme vilpittömästi, että löydät meiltä juuri itsellesi täydelliset lasit ja hyvään hintaan. Mieluiten vielä niin, että ulos kävellessäsi hymyilisit leveämmin kuin sisään tullessasi.

Henkilökuntamme on koulutettu löytämään jokaiselle kasvonmuodolle parhaiten sopivat kehykset. Siksi suosittelemmekin, että annat myyjiemme valita sinulle muutaman vaihtoehdon, jotka tuovat esiin parhaat puolesi. Yhdessä keskustelemalla pääsette varmasti tulokseen, joka jaksaa hymyilyttää aina peiliin katsoessa.

Oikean linssin valitsemisen olemme halunneet tehdä mahdollisimman helpoksi. Kaikki linssit ovat jaettu ominaisuuksiensa mukaan omiin ryhmiinsä, jotta löydät tarpeisiisi parhaan vaihtoehdon nopeasti, joutumatta arpomaan eri pinnoitteiden ja ohennusten välillä vasta kassalla. Näin saat selville myös lasiesi lopullisen hinnan jo heti ensivilkaisulla.

Vaikka hinnoittelumme perustuu edullisuuteen, on koko Nissenin toiminnan perusta laadukkaissa linsseissä ja kehyksissä sekä rautaisessa ammattitaidossa.

Haluamme olla paikka, jossa käyminen on kivaa, ja josta ostetut lasit tuntuvat hyvältä ostokselta vielä vuosien jälkeen. Paikka mihin tuntuu hyvältä palata.


Nissen