Piilolinssit sopivat kaikille

Ovatko silmälasit välillä tiellä? Kaipaisitko vaihtelua ulkonäköösi? Laita välillä silmälasit lomalle ja kokeile elämää piilolinssien kanssa!

Piilarit ovat silmälaseja käytännöllisempi ja turvallisempi vaihtoehto tietyissä tilanteissa. Esimerkiksi urheillessa, juhlissa ja muuten vauhdikkaammassa menossa piilarit ovat monelle ehdoton valinta.

Piilareilla voit myös helposti piristää ulkonäköäsi. Värillisillä piilareilla teet ihmeitä katseellesi. Ja ajattelepas sitä, että piilolinssit silmissä saat valita kasvoillesi millaiset aurinkolasit tahansa.

Nissenin verkkokaupasta löydät markkinoiden tunnetuimmat piilolinssimerkit sekä hinnaltaan kilpailukykyiset, huippulaadukkaat iWear-piilolinssit. Valittavanasi on erilaisia valmistusmateriaaleja ja piilolinssityyppejä eri käyttötarpeisiin.

Tiesithän, että nykyaikaisia piilareita saa myös hajataittoa korjaavina ja monitehoisina? Varaa aika piilolinssisovitukseen Nissen-myymälään ja pääset kokeilemaan piilareita!

Piilareita käyttämällä et varmasti joudu tinkimään käyttömukavuudesta

Jos silmäsi ovat terveet, voit käyttää piilareita. Optikko tai silmälääkäri tutkii aina piilolinssien sopivuuden silmillesi ennen niiden sovitusta. Nykyään piilolinssejä saa lähes kaikille voimakkuuksille, myös hajataittoa korjaavina sekä monitehoina.

Jos et ole vielä aikuinen, keskustele vanhempiesi ja optikkosi kanssa, sopivatko piilolinssit sinulle – sinun pitää osata itse hoitaa piilolinssisi ja laittaa/ottaa pois ne silmistäsi.

Nykyaikaiset piilolinssit ovat niin ohuita ja hengittäviä, että tuskin edes huomaat niitä ja hyvillä nikseillä käyttökin sujuu helposti!

Piilolinssejä on tarjolla joka käyttöön:

Millaiset piilolinssit sinulle sopivat?

Erilaiset piilolinssien käyttötarpeet ja käyttöajat määrittelevät, millaiset piilolinssit ovat parhaat kenellekin.

Satunnaiselle piilolinssien tarvitsijalle kertakäyttöiset linssit on paras vaihtoehto. Ne ovat huolettomat piilolinssit esimerkiksi matkailijalle sekä silloin, kun linssien puhdistaminen olisi hygieenisesti hankalaa.

Päivittäin piilolinssejä käyttävälle on monia vaihtoehtoja: kertakäyttöisten lisäksi kuukausilinssit tai parin viikon päiväkäyttöön tarkoitetut piilarit, jotka puhdistat illalla ja säilytät niille tarkoitetussa kotelossa yön yli.

Ympärivuorokauden käyttöön soveltuvat jatkuvakäyttöiset piilolinssit, kunhan silmäsi vaan soveltuvat linsseille. Totuttele ja aloita piilolinssien käyttö optikkosi ohjeiden ja seurantakäyntien mukaan, ja vaihda piilolinssit uusiin niiden käyttöiän mukaan – silloin silmäsi pysyvät terveenä, ja piilolinssisi ovat aina kirkkaat.