iWear-piilolinssit jokaiseen tarpeeseen

Nykyaikaiset iWear-piilolinssit ovat edullisia ja turvallisia. Valikoimassa on niin kertakäyttöisiä kuin pidemmän vaihtovälin piilolinssejä, eli kuukausilinssejä ja jatkuvakäyttöisiä piilolinssejä. Laadukkaasta iWear-valikoimasta löydät aina sopivan ratkaisun jokaiseen tarpeeseen; piilolinssejä on myös hajataittoa korjaavina sekä monitehoina.

Sivun lopusta löydät taulukon, josta näet edulliset iWear-piilolinssit sekä niitä vastaavat tuotteet. Näistä vastaavista tuotteista voit vaihtaa huoletta iWear-tuotteeseen ilman erillistä sovitusta.

 

iWear-tuoteperheen uusin jäsen: iWear Vivid

iWear Vivid on iWear-tuoteperheen edullisin kertakäyttöinen silikonihydrogeelilinssi. Turvallinen, miellyttävä ja edullinen piilolinssi, jossa on hyvä hapenläpäisykyky ja kosteus. Linssit tuntuvat mukavilta silmissä, ne ovat pehmeät ja niiden käsittely on helppoa. iWear Vivid on sinulle, joka haluat nykyaikaisen piilolinssin kaikkine etuineen, edulliseen hintaan.iWear Oxygen Relax

iWear Oxygen Relax on täysin uudentyyppinen piilolinssi, joka on suunniteltu helpottamaan silmien rasitusta ja väsymistä nykyajan näkötarpeissa – varsinkin digitaalisia laitteita käytettäessä. Piilolinssissä on uudentyyppinen optinen alue, joka auttaa silmän omia lihaksia selviämään digitaalisten laitteiden ja katseenkohdistamisen aiheuttamasta rasituksesta paremmin. Näin ollen se vähentää ikäviä silmäoireita, kuten silmien ärtymistä, punoitusta ja väsymistä

 

iWear Harmony Astigmatism

iWear Harmony Astigmatism on iWear-tuoteperheen laadukkain silikonihydrogeelistä valmistettu hajataittoa korjaava kertakäyttöpiilolinssi. Sen hapenläpäisykyky on huomattavasti parempi kuin perinteisissä hydrogeelilinsseissä ja näin ollen tuote takaa turvallisen ja miellyttävän käytön koko päiväksi. iWear Harmony Astigmatismin muotoilu tekee käsittelystä ja käytöstä helppoa ja sen optimaalinen vesipitoisuus säilyttää silmän pinnan kosteana koko käytön ajan.

 

iWear Activ -tuoteperhe

iWear Activ-tuotteet ovat silikonihydrogeelistä valmistettuja kertakäyttöpiilolinssejä, joita pidetään nimensä mukaisesti yhden kerran ja eikä ne silmissä saa nukkua. Activ-piilolinsseissä on lisäksi UV-suoja, joka estää haitallisten säteiden pääsyä silmään. iWear Activ -piilolinssejä ovat iWear Activ, hajataittoa korjaava iWear Activ Astigmatsim sekä monitehopiilolinssi iWear Activ Presbyopia.

 

Kertakäyttöiset piilolinssit Edullinen iWear Voit vaihtaa ilman sovitusta
Biomedics 1 Day iWear Fit kyllä
Dailies Aqua Comfort Plus iWear Extra kyllä
My Day iWear Harmony kyllä
Clariti 1 Day iWear Activ kyllä
Hajataitteinen
Clariti 1 Day Toric iWear Activ Astigmatism kyllä
Moniteho
Clariti 1 Day Multifocal iWear Activ Presbyopia kyllä
Jatkuvakäyttöiset piilolinssit Edullinen iWear Voit vaihtaa ilman sovitusta
Air Optix Aqua iWear Air kyllä
Biofinity iWear Oxygen kyllä
Biofinity Toric iWear Oxygen Astigmatism kyllä
Biomedics iWear DR Comfort kyllä
Moniteho
Airoptix Aqua Multifocal iWear Air Presbyopia  kyllä
Biofinity Multifocal iWear Oxygen Presbyopia kyllä
Hajataitteinen
Biofinity Toric iWear Oxygen Astigmatism kyllä
Airoptix Astigmatism iWear Air Astigmatism  kyllä