Viisi hyvää syytä valita piilarit

Oletko hankkimassa ensimmäisiä piilareita? Tai onko edellisestä piilolinssisovituksesta jo vierähtänyt tovi? Nykyaikaiset kertakäyttöiset tai jatkuvakäyttöiset piilolinssit ovat vaivaton ja kokeilemisen arvoinen vaihtoehto silmälaseille. Muistathan, että voit valita myös monitehopiilarit tai hajataittoa korjaavat piilolinssit.
Tässä viisi hyvää syytä valita piilolinssit:

Piilarit – mukavuus ennen muuta

Saat vapautta liikkumiseen! Piilarit eivät huurru tai valu nenällä vauhdissakaan. Näet kirkkaasti säällä kuin säällä, eikä sateen kastelemat linssit vääristä näkökenttääsi. Piilolinssit mahtuvat sujuvasti vaikkapa laskettelulasien tai kypärän alle. Jos arvostat ulkoilua, liikkumista tai urheilua, arvostat myös piilolinssien tuomaa lisämukavuutta.

11
22

Piilolinssit eivät sano kaput!

On paljon tilanteita, joissa silmälasit voivat mennä rikki. Näitä sattumuksia voit kohdata niin töissä kuin vapaa-ajalla. Esimerkiksi monessa fyysisessä työssä lasit ovat usein vaarassa pudota ja vapaa-ajalla vaikkapa palloilulajeissa silmälasit ovat jopa vaaraksi. Näkemisen turvallisuuteen vaikuttaa myös se, että piilolinssien näkökenttä on laajempi ja luonnollisempi kuin silmälaseilla, eivätkä voimakkuudet aiheuta vääristymiä.

Luonnollisesti piilarit!

Laita piilolinssit silmiin, kun haluat vaihtelua rilli-lookkiisi. Piilareilla näytät omalta itseltäsi – ellet halua leikitellä värillisillä piilareilla. Piilolinssit ovat myös kätevät, kun haluat käyttää aurinkolaseja, joissa ei ole vahvuuksia. Piilarit helpottavat myös vaatevalintoja, sillä kaikki tyylit toimivat piilareiden kanssa.

33
44

Piilolinssejä on monenlaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin

Lähelle tuijottelu rasittaa silmiä. Sen olemme varmasti kaikki huomanneet digilaitteita käyttäessä. Pitkään lähelle katsominen kuormittaa silmän tarkentamisesta huolehtivia lihaksia, jolloin silmien oireita voivat olla silmien punoitus ja silmien kuivuminen. Piilareistakin löytyy vaihtoehtoja digitaaliseen elämäntyyliin.

Tämä oli vain yksi esimerkki piilareiden monipuolisuudesta. Piilareita löytyy myös hajataittoa korjaavina ja monitehoina.

Piilarien materiaalit ovat kehittyneet huimasti

Vieläkö muistat matkapuhelimen, jolla voi soittaa ja pelata matopeliä, mutta ei sitten juuri muuta? Kuten kännyköissä, piilariteknologiassa on tapahtunut yhtä nopea kehitys. Jos muistelet, etteivät piilolinssit oikein sopineet sinulle aikanaan, suosittelemme, että kokeilet rohkeasti piilareita uudelleen. Nykyaikaiset piilarit läpäisevät kehittyneempien materiaaliensa ansiosta erityisen hyvin happea, säilyttävät kostuvan ominaisuuden pitkään ja tuntuvat siksi miellyttäviltä silmässä.

Laajasta piilarivalikoimasta löydämme yhdessä juuri sinulle sopivat ja istuvat piilolinssit. Voit käyttää piilolinssejä silmälasien sijaan aina tarpeen mukaan vaikkapa jumpassa, joogassa tai juhlissa.

Jos et ole koskaan kokeillut piilareita tai käytöstäsi on pitkä aika, kannattaa tulla optikolle kokeilemaan uuden ajan piilolinssejä.

55