Silmälasien ostaminen voi olla myös mukavaa puuhaa!

Nissen on tehnyt jo 125-vuotta työtä asiakkaidensa hyväksi. Huh! Siinä ajassa ehtii oppia alan aika lailla läpikotaisin.

Koska asiakkaidemme puolella oleminen on meille kunnian asia ja tärkeimpiä arvoja, haluamme että meillä asioiminen sujuu mutkattomasti ja mukavasti niin, että ulos kävellessä hymy on leveämpi kuin sisään tullessa.

Nämä ohjeet auttavat sinua löytämään helposti ja edullisesti sinulle sopivat silmälasit. Sellaiset joiden kanssa maailma näyttää kirkkaalta ja peilit entistäkin upeammilta.

Keskustelemalla se selviää

Me tulemme töihin sinua varten! Siitä kannattaa ottaa kaikki irti keskustelemalla toiveistasi ja tarpeistasi osaavan henkilökuntamme kanssa. Yhdessä me löydämme parhaan vaihtoehdon niin hinnan, tyylin kuin linssienkin puolesta.

Silmälasien ostajan opas - Näöntarkastus

Kaikki alkaa näöntarkastuksesta

Ihan ensimmäisenä selvitetään näkemisen tarpeet. Siihen meillä on tarjota sekä silmälääkärin että optikon palveluita. Jos et ole varma kumpia sinä tarvitset, tutustu eroihin silmälääkäri-sivultamme tai kysy reippaasti myymälästä apua.

Varaa aika

Silmälasien ostajan opas - Kehykset

Sitten valitaan kehykset

Monille nämä ovat se tärkein asia, kruunaavathan ne koko ulkonäön. Kehystä valitessa kannattaa huomioida omat käyttötarpeet; melontaa ja vuorikiipeilyä harrastava duracelpupu tarvitsee laseiltaan eri asioita kuin sohvalla kirjoista nauttiva kotihiiri.

Henkilökuntamme on koulutettu löytämään jokaiselle kasvonmuodolle parhaiten sopivat kehykset. 

Tutustu mallistoon

Silmälasien ostajan opas - Linssit

Viimeinen muttei vähäisin: linssit!

Linssin valinta on varmasti suurin sekä silmälasien käytettävyyteen että hintaan vaikuttava seikka. Tarpeisiisi linssin suhteen vaikuttavat esimerkiksi tarvitsemasi voimakkuudet ja ikäsi. Linssien valintaan vaikuttavat myös elämäntavat: rajummasta menosta nauttivan kannattaa suojata silmälasinsa kovapinnoitteella ja päätteen äärellä aikaa viettävän, antaa silmilleen lepotauon sinivalosuojalla.

Hintaan vaikuttavia seikkoja ovat esimerkiksi monitehojen tarve, ohennukset sekä linssien käyttömukavuuteen ja kestävyyteen vaikuttavat pinnoitteet.

Tule rohkeasti käymään ja keskustelemaan kanssamme.

Lähin myymälä