Tietoa koronaviruksen (COVID-19) vaikutuksesta Nissen-ketjun toimintaan

Olemme avoinna palvellaksemme sinua yksilöllisissä näönhuollon tarpeissasi koronavirustilanteen jatkuessa. Sinun ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja siksi noudatamme myymälöissämme koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja. Jatkamme tilanteen seuraamista ja reagoimme tarvittaessa uusin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin. Tavoitteenamme on palvella sinua mahdollisimman hyvin poikkeusolosuhteista huolimatta. 


Olemme koostaneet tälle sivulle ajankohtaista lisätietoa palvelustamme poikkeusaikana. Asiakaspalvelumme ja verkkokauppamme palvelevat normaalisti. 

Tervetuloa asioimaan kanssamme! 

Näin palvelemme

Myymälät
Aukioloajat

Asiakaspalvelu
Aukioloajat

Verkkokauppa 24/7
Silmälasit
Aurinkolasit
Piilolinssit 

Näin huolehdimme turvallisuudestasi

Myymälässä asiointi

Pyrimme kaikin keinoin varmistamaan sinulle turvallisen asioinnin Nissen myymälöissä poikkeusolosuhteista huolimatta.  

Ethän asioi myymälöissämme, jos sinulla on minkäänlaisia flunssan oireita.   

Muista turvaväli muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaamme. Olemme lisänneet myymäläympäristöömme suojalevyjä ja turvavälitarroja. Yski ja aivasta hihaan. Pidetään yhdessä toisistamme huolta.  

Tärkeää! Uudenmaan alueella myymälöissämme toimivat tiukennetut rajoitukset.

  • Pidäthän huolen vähintään kahden metrin turvavälin pitämisestä muihin 
  • Käytämme kasvomaskia aina myymälöissämme - käytäthän sinäkin
  • Henkilökuntamme voi rajoittaa myymälän asiakasmäärää, mikäli turvavälejä ei voida noudattaa 

Kiitos ymmärryksestä ja yhteistyöstä. Pahoittelemme poikkeuksellisesta tilanteesta aiheutuvaa vaivaa ja harmia. Pidetään huoli itsestämme ja toisistamme!

Hygienia ja siivous myymälöissämme 

Turvallisuus

Optikkomme pitävät kasvosuojainta näöntutkimuksen ajan, ja tarjoamme suojavarusteet myös näöntutkimusasiakkaillemme. 

Turvallisuus

Olemme tehostaneet myymälöidemme siivousta ja suojausta. Desinfioimme jokaisen käyttökerran jälkeen esimerkiksi tutkimuslaitteet, työvälineet ja kehykset ja puhdistamme pinnat useita kertoja päivässä.  

Huom! Laitathan sovittamasi kehykset tasolle tai tarjottimelle, eikä hyllyyn. Desinfioimme ne aina sovituksen jälkeen ennen hyllyyn palauttamista. 

Myymälästä tilattujen tuotteiden toimitusvaihtoehtoina postitus tai nouto myymälästä

Turvallisuus

Toimitamme tilaamasi tuotteet halutessasi Postin noutopisteeseen tai suoraan kotiisi.

Voit valita, noudatko tilaamasi tuotteet myymälästä vai toimitammeko tuotteet sinulle lähimpään Postin noutopisteeseen. Valitessasi postitoimituksen saat kuitin valmiista tuotteista valintasi mukaan joko sähköpostitse tai kirjepostina. Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan normaalisti verkkokaupan toimitustapojen ja hinnaston mukaisesti.

Turvallisuus

Myymälästämme postitettavat tuotteet kulkevat aina keskusvarastomme kautta. Tämän takia tuotteiden postituksessa voi esiintyä jonkin verran viivästyksiä. Kun tuotteet on lähetetty varastoltamme eteenpäin, toimittaa Posti ne tavallisesti 2-4 arkipäivän kuluessa. Jos olet tilannut useita tuotteita, saat ne valmistumisjärjestyksessä erillisinä paketteina.

Turvallisuus

Mikäli olet saanut laseistasi laskun ja haluat siirtää jo saapuneen laskusi eräpäivää myöhemmäksi, olethan yhteyksissä suoraan laskutuspalvelun tarjoajaan: Collector Bank p.09 3158 9947(normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu), arkisin ma-pe klo 9-17 sähköposti:contactcenter@collectorbank.fi

Piilolinssien käyttö koronaviruksen aikana

Tällä hetkellä piilolinssien ohjeiden mukaisella käytöllä ei ole havaittu suurentunutta riskiä sairastua tai levittää koronatartuntaa. Piilolinssien käyttö oireettomana on edelleen turvallista, kunhan käsihygieniasta pitää hyvää huolta. Kasvojen ja silmien koskettamista tulee välttää ilman huolellista käsien pesua. Jos koet minkäänlaisia sairastumisen merkkejä, piilolinssien käyttö kannattaa lopettaa, kuten normaalitilanteissakin. Jos käytät uudelleenkäytettäviä piilolinssejä (kovia, pehmeitä, kuukausi- viikko-, tai jatkuvakäyttöisiä piilolinssejä), älä käytä enää samaa paria, jonka otit käyttöösi ennen sairastumista. Pandemia sekä normaalitilanteessakin kertakäyttöiset piilolinssit ovat turvallisin vaihtoehto. Muista noudattaa aina optikkosi tai silmälääkärisi ohjeita piilolinssien käytön suhteen.