Tietoa koronaviruksen (COVID-19) vaikutuksesta Nissen-ketjun toimintaan  

Päivitetty 11.8.2020

Hyvä asiakkaamme, 

Lähes kaikki myymälämme ovat avoinna palvellaksemme sinua näönhuollon tarpeissasi koronavirustilanteen jatkuessa. Ajantasaiset tiedot avoinna olevista myymälöistä löytyy täältä: https://www.nissen.fi/myymala. Myymälöistä on mahdollisuuksien mukaan saatavilla myös silmälääkärin palvelut.

Sinun ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Tästä syystä noudatamme myymälöissämme koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja, joista osa otettiin käyttöön jo ennen myymälöidemme sulkemista. Osa uusista toimintatavoista tulee käyttöön vaiheittain. Jatkamme tilanteen seuraamista ja reagoimme tarvittaessa uusin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin. Tavoitteenamme on palvella sinua mahdollisimman hyvin poikkeusolosuhteista huolimatta. 

Olemme koostaneet tälle sivulle ajankohtaista lisätietoa palvelustamme poikkeusaikana. Asiakaspalvelumme ja verkkokauppamme palvelevat normaalisti.  

Tervetuloa asioimaan kanssamme!  

 

MITEN PALVELEMME

Myymälät 

Lähes kaikki myymälämme ovat avoinna palvellaksemme sinua näönhuollon tarpeissasi koronavirustilanteen jatkuessa. Tarkista myymälöiden aukioloajat aina myymäläkohtaisilta sivuilta. Ajantasaiset tiedot avoinna olevista myymälöistä löydät osoitteesta https://www.nissen.fi/myymala

Asiakaspalvelu 

Asiakaspalvelumme palvelee osoitteessa asiakaspalvelu@nissen.fi. Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe 9-17, la-su suljettu.  

Verkkokauppa 

Verkkokauppamme palvelee normaalisti. Verkkokaupastamme on saatavilla piilolinssejä, valikoima aurinkolaseja ilman voimakkuuksia sekä oheistuotteita. 

Verkkokauppamme puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 9:00-19:00, lauantaisin klo 12:00-18:00 sekä sunnuntaisin klo 12:00-18:00. Asiantuntijamme opastavat sinua puhelimitse kaikissa verkkokauppakysymyksissäsi. Soita numeroon 0800 411 258

 

MITÄ SINUN ON ASIAKKAANA HYVÄ HUOMIOIDA  

Myymälässä asiointi 

Lähes kaikki myymälämme ovat avoinna näönhuollon tarpeitasi varten. Avoinna olevat myymälämme löydät täältä.

Ethän asioi myymälöissämme, jos sinulla on minkäänlaisia flunssan oireita. Pidetään yhdessä toisistamme huolta!  

Hygienia ja siivous myymälöissämme 

Olemme tehostaneet myymälöidemme siivousta ja suojausta. Desinfioimme jokaisen käyttökerran jälkeen esimerkiksi tutkimuslaitteet, työvälineet ja kehykset ja puhdistamme pinnat useita kertoja päivässä. Optikkomme pitävät kasvosuojainta näöntutkimuksen ajan, ja tarjoamme suojavarusteet myös näöntutkimusasiakkaillemme. Sovitetut kehykset pyydämme asettamaan sovituksen jälkeen tasolle tai tarjottimelle, ei takaisin hyllyyn, sillä desinfioimme sovitetut kehykset ennen hyllyyn palauttamista. Olemme myös lisänneet myymäläympäristöömme suojalevyjä ja turvavälitarroja.  

Myymälästä tilattujen tuotteiden toimitusvaihtoehtoina postitus tai nouto myymälästä 

Voit valita, noudatko tilaamasi tuotteet myymälästä vai toimitammeko tuotteet sinulle lähimpään Postin noutopisteeseen tai kotiintoimituksenaValitessasi postitoimituksen kuitti valmiista tuotteista lähetetään sinulle joko sähköpostitse tai kirjepostina toiveesi mukaan. Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan normaalisti verkkokaupan toimitustapojen ja hinnaston mukaisesti. 

Aloimme tarjota postitoimituksia 24.3. jälkeen tehdyille tilauksille. Myymälästämme postitettavat tuotteet kulkevat aina keskusvarastomme kautta. Tämän takia tuotteiden postituksessa voi esiintyä jonkin verran viivästyksiä. Kun tuotteet on lähetetty varastoltamme eteenpäin, toimittaa Posti ne tavallisesti 2-4 arkipäivän kuluessa. Jos olet tilannut useita tuotteita, saat ne valmistumisjärjestyksessä erillisinä paketteina.  

Mikäli olet saanut laseistasi laskun ja haluat siirtää jo saapuneen laskusi eräpäivää myöhemmäksi, olethan yhteyksissä suoraan laskutuspalvelun tarjoajaan: Collector Payments Finland Oy p. 02 2700 550, arkisin ma-pe klo 9-17.  

Silmälääkärin palvelut ja akuutit vaivat 

Lähes kaikki myymälämme ovat avoinna ja näissä myymälöissä tarjotaan mahdollisuuksien mukaan myös silmälääkäripalvelut. Avoinna olevat myymälämme löydät täältä.

Mikäli sinulla on akuutti vaiva, eikä lähelläsi ole avoinna olevaa myymälää tai et löydä vapaata aikaa, neuvomme olemaan yhteydessä omaan terveysasemaasi tai lähimpään keskus- tai yliopistolliseen sairaalaan.  

Lahjakortin voimassaoloaika 

Vallitsevan tilanteen vuoksi olemme pidentäneet kaikkien lahjakorttien voimassaoloaikaa 31.8.2020 saakka.  

Rikkoutuneiden lasien korjaus 

Lähes kaikki myymälämme jälkeen avoinna.  Avoinna olevat myymälämme löydät täältä Mikäli sinulla on vakuutus, joka on umpeutumassa, etkä pääse tai halua käydä avoinna olevassa myymälässä, korjataan lasit luonnollisesti omavastuuosuuden hinnalla. Kiireellisissä asioissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme palvelee osoitteessa asiakaspalvelu@nissen.fiAsiakaspalvelumme on avoinna ma-pe 9-17, la-su suljettu.  

Lasit maksusitoumuksella 

Lähes kaikki myymälämme ovat juhannuksen jälkeen avoinna. Avoinna olevat myymälämme löydät täältä.

Jos lähelläsi ei ole myymälää ja sinulla on kiireellinen tarve uusille laseille, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme palvelee osoitteessa asiakaspalvelu@nissen.fi. Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe 9-17, la-su suljettu.  

Postitettujen silmä- ja aurinkolasien säätäminen ja linssien tyytyväisyystakuu 

Lähes kaikki myymälämme ovat avoinna. Avoinna olevat myymälämme löydät täältä.

Mikäli et pääse tai halua tulla tällä hetkellä myymälään säätämään kehyksiäsi, olet tervetullut säädättämään niitä milloin tahansa koronavirustilanteen rauhoituttua.  

Linsseissämme on tyytyväisyystakuu. Olemme pidentäneet linssien tyytyväisyystakuuta koronavirustilanteen vuoksi. Takuu on nyt voimassa aina 31.8.2020 asti 1.3.2020 jälkeen tilatuissa silmä- ja aurinkolaseissa voimakkuuksilla. 

Piilolinssien käyttö koronaviruksen aikana 

Tällä hetkellä piilolinssien ohjeiden mukaisella käytöllä ei ole havaittu suurentunutta riskiä sairastua tai levittää koronatartuntaaPiilolinssien käyttö oireettomana on edelleen turvallista, kunhan käsihygieniasta pitää hyvää huolta. Kasvojen ja silmien koskettamista tulee välttää ilman huolellista käsien pesua. Jos koet minkäänlaisia sairastumisen merkkejä, piilolinssien käyttö kannattaa lopettaa, kuten normaalitilanteissakin. Mikäli käytät uudelleenkäytettäviä piilolinssejä (kovia, pehmeitä, kuukausi- viikko-, tai jatkuvakäyttöisiä piilolinssejä), älä käytä enää samaa paria, jonka otit käyttöösi ennen sairastumista. Pandemia- sekä normaalitilanteessakin kertakäyttöiset piilolinssit ovat turvallisin vaihtoehto. Muista noudattaa aina optikkosi tai silmälääkärisi ohjeita piilolinssien käytön suhteen.