Karun tuotteet InstrumentariumistaKarun tuotteet Instrumentariumista

Nyt valikoimassamme: Uusi ekologinen TOMMY HILFIGER Bio-Based Capsule -kehyskokoelma

TOMMY HILFIGER loi ”Make renewable possible” -kokoelman visionaan luoda tulevaisuus, jossa muoti perustuu kiertotalouteen, ja jossa kaikki materiaalit ovat kestävän kehityksen mukaisia. Me Nissenillä olemme innoissamme, saadessamme olla Tommyn kanssa ensimmäisten joukossa ottamassa askeleen kohti ekologisempia kehysvaihtoehtoja.

Uskomme, että hyvät asiat kiertävät. Haluamme suojella maapallon resursseja, jotta tulevat sukupolvet voivat kukoistaa. Joten jokaisesta ostoksesta, lahjoitamme euron Tommy Hilfigerin TommyCares -hyväntekeväisyyteen.

Tommy CaresTommy Cares

“Make it possible”, tehdään yhdessä kestäviä valintoja. Katso upea kehysvalikoimamme, josta löydät jokaiseen tyyliin sopivia laadukkaita vaihtoehtoja houkuttelevan edulliseen hintaan.

Tommy Hilfiger

159€

Tommy Hilfiger

159€

Tommy Hilfiger

159€

Mitä jos silmälasit voisivat syntyä uudelleen?

Tommyn Make it possible -kokoelma on vastaus kysymykseen. Tämä on Tommyn tapa toteuttaa ajatusta siitä, että mitään ei tulisi heittää pois, vaan hyvä tulisi kierrättää entistä paremmaksi. Tämä ainutlaatuinen kapselikokoelma TOMMY HILLFIGERILTÄ on 68 % biopohjainen ja yli 90 % biohajoava, tarkoittaen, että se on melkein kokonaan tehty uusiutuvista materiaaleista. Kun tuote hävitetään oikealla tavalla, sen elinkaari päättyy jättämättä miltei jälkeäkään. 

Tommy Hilfiger
159 €
Tommy Hilfiger
159 €
Tommy Hilfiger
159 €

Tommyn kestävän kehityksen tavoite

Tommy Hilfigerin kantava ajatus on “Wastes nothing and welcomes all” eli älä tuhlaa mitään ja toivota kaikki tervetulleeksi. Tämä ajatus auttaa selventämään visiotamme, joka on luoda täysin kierrätettävä tuote – kaiken käyttämämme materiaalin, tulisi siis olla kestävän kehityksen mukaista.

”Haluamme, että muodin tulevaisuus on ekologisempi ja se huomioi maapallon rajoitukset. Joten muotoilemme itsestämme nyt ekologisemman muotibrändin – sellaisen, joka rajoittaa hiili- ja vesijalanjälkeään, ja jossa kaikki materiaalit ovat kestävän kehityksen mukaisia”.