Silmä- ja aurinkolasitrendit 2023

Millainen on vuoden 2023 aurinkolasimuoti? Entä miltä kauden silmälasimuoti näyttää? Mainio uutinen on tämä: tällä kaudella jokainen voi löytää oman, kukkarolleen sopivan tyylinsä laadukkaista ja tyylikkäistä vaihtoehdoistamme.

Tämän vuoden trendeissä silmä- ja aurinkolaseissa korostuu niin retromaisuus, mahtipontisuus, romantiikka kuin teknokin. Sukella tyylien maailmaan!

Intensiivinen retro sport 

Voimakas ja intensiivinen retro sport -tyyli on täällä! Nämä näyttävät aurinkolasit ja silmälasit ovat saaneet innoituksensa niin menneestä kuin tulevaisuudestakin: retro, 60-lukua henkivä muotokieli sekoittuu digitaalisen pikselitaiteen ja virtuaalimaailmojen rajattomiin mahdollisuuksiin – unohtamatta sporttista katutyyliä. Retro sport näyttäytyy kirkkaina väreinä ja liioiteltuina muotoina. Jos haluat kääntää päitä, tämä look on sinua varten.

Aurinkolasi trendit 2023, silmälasi trendit 2023 Leikkisä minimalistiAurinkolasi trendit 2023, silmälasi trendit 2023 Leikkisä minimalisti

Kuvan aurinkolasit: Unofficial
Kuvan kehykset: Unofficial (tulossa) 

Jos tämä trendi kiinnostaa, katso nämä: 

Näyttävyys ja rohkeus

Tummanpuhuvaa glamouria tihkuva tyyli ei pelkää riskejä – tunnelma perustuu aistillisuuteen ja kujeilevaan seksikkyyteen. Silmä- ja aurinkolaseissa tämä näkyy hohtavan ja matan pinnan leikittelynä. Odottamattomat leikkaukset, koristelu ja läpinäkyvät yksityiskohdat luovat sopivasti jännitettä. Armani Exchange -muovikehyksissä hopean hohtoiset aisat yhdistettynä viininpunaiseen etuosaan tuovat ripauksen ylellisyyttä ja näyttävyyttä. Armani Exchangen upeat kehykset löydät yksinoikeudella Nisseniltä. Uskalla ottaa riski – nyt on sen aika!

Tyylikäs boheemi silmälasitrendit 2023, aurinkolasitrendit 2023Tyylikäs boheemi silmälasitrendit 2023, aurinkolasitrendit 2023

Kuvan aurinkolasit: Unofficial (tulossa)
Kuvan kehykset: Unofficial (tulossa)

Jos tämä trendi kiinnostaa, katso nämä: 

Romanttisuus

Tämä romanttinen tyyli nousee ilosta, huolettomuudesta ja hitaasta elämästä. Pyöreissä ja pehmeän kaarevissa kehyksissä on kullan, ruusukullan, persikan ja appelsiinin sävyjä. Tyylissä korostuu läpikuultavuus, keveys ja raikkaat kerrokset. Ruusukullanväriset Ray-Ban-silmälasit hipovat täydellisyyttä, ja persikan sävyiset läpikuultavat Unofficial -aurinkolasit (tulossa) säväyttävät kenet tahansa. Laita pokat kasvoillesi, ota hyvä asento ja nauti rennosta tunnelmasta lämpimänä kesäiltapäivänä Etelä-Euroopassa. Nyt on Aperolin aika!

Sporttinen ja itsevarma silmälasitrendit 2023, aurinkolasitrendit 2023Sporttinen ja itsevarma silmälasitrendit 2023, aurinkolasitrendit 2023

Kuvan aurinkolasit: Unofficial (tulossa)
Kuvan kehykset: Ray-Ban® 

Jos tämä trendi kiinnostaa, katso nämä: 

Tekno

Vedenalainen maailma kohtaa kybermaailman – teknoa ja vedenkeveyttä samassa paketissa! Tämä tyyli kumpuaa hypnoottisen lumoavasta vedenalaisesta maailmasta. Aurinkolasien ja silmälasien ytimessä ovat neonvärit, ilmavuus, metalli ja heijastavuus. Värit ja orgaaninen muotokieli henkivät oudon kiehtovaa olotilaa, jossa tarkkoja rajoja ei tunneta.

Nämä lasit yhdsitävät mukavuuden ja persoonallisuuden trendikkäästi.

silmälasitrendit 2023, aurinkolasitrendit 2023silmälasitrendit 2023, aurinkolasitrendit 2023

Kuvan aurinkolasit: Native (tulossa), Unofficial (tulossa)