Aurinkolasivinkit
2018Kevään 2018 aurinkolasit


Aurinkolasikausi on parhaimmillaan ja meille se tarkoittaa ennen kaikkea uusien aurinkolasimallistojen saapumista. Olemmekin olleet kuin lapset karkkikaupassa tutustaessamme uusiin herkullisiin malleihin.


Avoimuus uudelleAnna kauneutesi näkyä rohkeasti.


Kokosimme teille parhaat palat kesän 2018 aurinkolaseista.Jotain vanhaa, jotain uuttaNykytrendit ovat ikuisessa kiitollisuudenvelassa kultakausille ja tänäkin vuonna nähdään paljon upeita, retrohenkisiä kehyksiä uudenlaisella twistillä. Esimerkiksi leikkisillä double bridge -silloilla tuot huomion kasvoihisi arvokkaasti.

 

Kevään 2018 aurinkolasitKevään 2018 aurinkolasit
Kevään 2018 aurinkolasit

Paljon Pyöreyttä


Tämän kesän aurinkolasitrendeissä ympäri maailman näkyy hyvin vahvasti pyöreät muodot. Valitse John Lennon –tyyliset hippilasit tai sitten neliskulmaiset, peittävät kehykset pyöristetyin kulmin.


 
Mirror mirror…


Peililasit ovat nousseet katumuodissa nyt vuosi vuodelta eikä loppua näy. Loistava tapa tuoda persoonallisuuttasi esiin laseilla on valita vaikka pinkit, siniset tai hopeiset peililinssit.


Kevään 2018 aurinkolasitMukavuus ennen kaikkeaKorkkarit on vaihdettu lenkkareihin ja aurinkolasimuodissakin mennään nyt käyttömukavuus etusijalla. Jopa huippumuoti saa nyt näyttää rennolta ja tuntua hyviltä, ja trendilaseissakin löytyy nyt kunnolliset nenätyynyt.

TUTUSTU MALLISTOON
Valitse haluamasi kehykset -napista, niin näet kokonaishinnan.