Tarjoukset

Tässä tämän hetken silmälasi- ja aurinkolasitarjouksemme. Nisseniltä saat silmä- ja aurinkolasit aina edullisesti. Piilolinssitarjoukset löytyvät omana osionaan.

Uskallamme luvata asiakkaillemme 100 % tyytyväisyystakuun, sillä silmälasimme tulevat maailman parhailta linssi- ja kehysvalmistajilta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä aina sopivan ratkaisun löytämiseen.

3 silmälasit 1 hinnalla

3 silmälasit 1 hinnalla – myös aurinkolasit vahvuuksilla

Ostaessasi normaalihintaiset silmälasit (kehykset ja linssit) alk. 79 €, saat toiset lasit itsellesi ja lisäksi saat haluamallesi henkilölle annettavan silmälasilahjakortin, arvoltaan 79 € tai 129 € riippuen henkilön silmälasitarpeesta. Toiset
lasit itsellesi voit valita samasta tai edullisemmasta kehyshintaryhmästä tai rajatusta aurinkolasivalikoimasta. Molempiin laseihin peruslinssit vakiovoimakkuuksin (-6.00…+6.00 / cyl 4.00) kirkkaalla tai värillisellä linssillä. Linssien lisäominaisuudet
erillisen hinnaston mukaisesti. Lahjakortin voi hyödyntää henkilö, jolla ei ole silmälasiostoja Nissen-myymälöistä 3 viimeisimmän kuukauden aikana. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous voimassa 25.6.2017 asti.


Tutustu tarjoukseen


Kaikki aurinkolasit ilman  vahvuuksia -20%

Kaikki aurinkolasit ilman vahvuuksia -20%

Kaikki aurinkolasit ilman voimakkuuksia -20%. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous voimassa 25.6.2107 asti.


Tutustu mallistoon

Optikon näöntarkastus ilmaiseksi

Optikon näöntarkastus on nyt kaikille ilmainen

Saat ilmaisen (norm. 20 €) optikon näöntarkastus kaikista Nissen myymälöistä. Tarjous voimassa 25.6.2017 asti.


Varaa aikaPiilolinssitarjouksemmePiilolinssit edullisesti

Nyt kaikki iWear-piilolinssit -20 %!

Alennus koskee kaikkia iWear-piilolinssejä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalveluun. Kampanja voimassa 28.5.2017 asti Nissenin verkkokaupassa.


Osta verkkokaupasta

Piilolinssit edullisesti

Myymälätarjous: Nyt aurinkolasit kaupan kun ostat 4 pakettia piilolinssejä

Osteassai neljä laatikkoa piilolinssejä saat kaupan päälle aurinkolasit ilman voimakkuuksia (normaalihinnaltaan alle 60 €). Tarjous koskee kirkkaita piilolinssejä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalveluun. Kampanja voimassa 28.5.2017 asti Nissen-myymälöissä.


Osta lähimmästä myymälästä

Opiskelijalle -10% alennus silmälaseista

OPISKELIJALLE -10 % LISÄALENNUS

Nissen tarjoaa opiskelijoille 10 % lisäalennuksen silmälasien alekampanjahinnoista.


Lue lisää


Näöntarkastus

NÄÖNTARKASTUS VAIN 20 €

Näöntarkastuksessa kartoitat näkösi ongelmat ja tarvitsemasi avun. Meillä tarkastus on halpaa ja vaivatonta. Hinta aina vain 20 €, eikä sinun tarvitse valmistautua mitenkään muuten, kuin tulemalla paikalle 15min ennen aikaasi vastaamaan esitutkimuskysymyksiin. Varaa aikasi tästä.


Varaa aika näöntarkastukseen
Valitse haluamasi kehykset -napista, niin näet kokonaishinnan.