Tarjoukset

Tässä tämän hetken silmälasi- ja aurinkolasitarjouksemme. Nisseniltä saat silmä- ja aurinkolasit aina edullisesti. Piilolinssitarjoukset löytyvät omana osionaan.

Uskallamme luvata asiakkaillemme 100 % tyytyväisyystakuun, sillä silmälasimme tulevat maailman parhailta linssi- ja kehysvalmistajilta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä aina sopivan ratkaisun löytämiseen.

3 lasit 1 hinnalla

3 lasit 1 hinnalla


Yksitehot alk. 79 € ja monitejot alk. 129 €. Hinta sisältää peruslinssit vakiovoimakkuuksin.
Ostaessasi normaalihintaiset silmälasit alk. 79 €, saat toiset lasit itsellesi samasta tai edullisemmasta kehyshintaryhmästä ja lisäksi saat haluamallesi henkilölle annettavan silmälasilahjakortin, arvoltaan 79 € tai 129 € riippuen henkilön silmälasitarpeista. Molempiin laseihin kuuluu peruslinssit vakiovoimakkuuksin (yksiteho -6.00…+6.00 / cyl 4.00, moniteho -6.00…+6.00 / cyl. 4.00, ADD 0.75…3.00). Linssien lisäominaisuudet erillisen hinnaston mukaisesti. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.


Tutustu tarjoukseen
Piilolinssitarjouksemme


Piilarit verkosta

Verkkokaupasta kaikki piilolinssit: osta 4 pakettia, saat 25% alennusta!

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä ja on tuotekohtainen. Ostaessasi neljä pakettia piilolinssejä kertaostoksena, saat 25 % alennusta. Ei voi yhdistää muihin piilolinssitarjouksiin eikä Piilaripalveluun. Kampanja on voimassa 26.4.2018 asti Nissenin verkkokaupassa.


Osta verkkokaupasta
Piilolinssit edullisesti suoraan myymälästä

Piilolinssit myymälästä: Osta 4 pakettia piilareita, saat aurinkolasit

Ostaessasi 4 pakettia piilolinssejä kertaostoksena, saat kaupan päälle aurinkolasit ilman voimakkuuksia (norm. hinta max. 99 €). Tarjous koskee kaikkia kirkkaita piilolinssejä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalveluun. Kampanja voimassa 27.5.2018 asti Nissen-myymälöissä.

Lähin myymälä

Opiskelijalle -10% alennus silmälaseista

OPISKELIJALLE -10 % LISÄALENNUS

Nissen tarjoaa opiskelijoille 10 % lisäalennuksen silmälasien alekampanjahinnoista.


Lue lisää

Valitse haluamasi kehykset -napista, niin näet kokonaishinnan.