Nissenillä voit maksaa silmälasisi osissa ilman lisäkuluja

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden jakaa Nissenillä tehdyn ostoksen maksamisen maksimissaan kuudelle kuukaudelle ilman korkoja tai muita lisäkuluja. Erämaksusopimus tehdään yhteistyökumppanimme kanssa Nissen-myymälässä. Kyseessä on hyödykesidonnainen kertaluotto, joka avataan maksuhetkellä, eli silloin kun asiakas noutaa tilaamansa tuotteen. Erämaksun ikäraja on 18 vuotta ja luoton myöntämisen ehtona on nuhteeton maksuhistoria.

Silmälasien maksu osissa alkaen 5 euroa kuukaudessa

Erämaksussa minimimaksuerä on 5 euroa kuukaudessa. Voit myös maksaa halutessasi koko ostoksen myös kerralla, jolloin saat maksuaikaa ostoksellesi noin 20 päivää. Ensimmäinen maksuerä laskutetaan noin viikon kuluessa ostoksesta, ja laskulla on maksuaikaa 14 päivää.

Kysy lisää eri maksutavoistamme Nissen-myymälöistä!

 

Tutustu valikoimaan Etsi lähin myymälä

 

Varmista mahdollisuutesi maksaa laskulla tai erissä – tee luottopäätös jo ennakkoon!

Lähetä tekstiviesti:
HENKILÖTUNNUS
POSTINUMERO
LINSSIT

esim. 123456-789× 00100 LINSSIT

numeroon
0404 800 900
ja saat päätöksen paluuviestinä.

Lähettämäsi tekstiviesti maksaa normaalin tekstiviestin hinnan. Saamasi viestit ovat ilmaisia. Haettu ennakkoluottopäätös ei sido kuluttajaa tekemään ostosta. Haettu ennakkoluottopäätös ei myöskään sido palveluntuottajaa luoton myöntämiseen. Palvelu on tarkoitettu nopeuttamaan ja helpottamaan asiointiasi liikkeessä.