Osta silmälasit erämaksulla

ilman korkoja ja kuluja

Nissenillä voit maksaa silmälasisi osissa ilman lisäkuluja

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden jakaa Nissenillä tehdyn ostoksen maksamisen maksimissaan kuudelle kuukaudelle ilman korkoja tai muita lisäkuluja. Erämaksusopimus tehdään yhteistyökumppanimme Walleyn kanssa Nissen-myymälässä. Kyseessä on hyödykesidonnainen kertaluotto, joka avataan maksuhetkellä, eli silloin kun asiakas noutaa tilaamansa tuotteen. Erämaksun ikäraja on 18 vuotta ja luoton myöntämisen ehtona on nuhteeton maksuhistoria.

Silmälasien maksu osissa alkaen 5 euroa kuukaudessa

Erämaksussa minimimaksuerä on 5 euroa kuukaudessa. Voit myös maksaa halutessasi koko ostoksen kerralla, jolloin saat maksuaikaa ostoksellesi noin 20 päivää. Ensimmäinen maksuerä laskutetaan noin viikon kuluessa ostoksesta, ja laskulla on maksuaikaa 14 päivää.

Saat kuukausittain laskun sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi, kunnes luotto on maksettu. Osoitteessa my.walley.fi pääset tarkastelemaan maksusuunnitelmaasi tai tarvittaessa siirtämään maksujesi eräpäiviä.

Luoton edut

  • Voit hankkia silmälasit silloin, kun tarvitset uudet
  • Maksat myymälässä vain 30% tilausvahvistusmaksun (loppusummasta voit tehdä laskusta erämaksusopimuksen saamasi laskun ohjeiden mukaisesti. HUOM! Lasku- ja erämaksusopimus vaatii vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.)
  • Voit valita parhaiten sinulle sopivan maksuvaihtoehdon. Erämaksun rinnalla on mahdollista käyttää muitakin maksutapoja.

Luoton ehdot

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Henkilöllisyystodistus esitettävä
  • Sinulla on nuhteeton maksuhistoria
  • Luottopäätös tehdään aina kokonaisarvioinnin perusteella. Walley varaa oikeuden olla myöntämättä luottoa, vaikka edellä mainitut edellytykset täyttyisivätkin.
  • Kuuden kuukauden koroton ja kuluton erämaksu koskee mitä tahansa tuotteita, joiden ostosten yhteissumma on vähintään 50 €.
  • Kertaluotto avataan ostohetkellä eli silloin kun asiakas noutaa tilaamansa tuotteen.
  • Tilausvahvistusmaksu otetaan aina myös luototettavista ostoksista.

Kysy lisää eri maksutavoistamme Nissen-myymälöistä!
Lue lisää erämaksulla maksamisesta Walleylla täältä.
Tarkemmat luottoehdot löydät täältä.

Hallitse maksujasi Walley-sovelluksella

Walley lähettää sinulle tiedot ostoksesi maksamiseen liittyen erillisessä sähköpostiviestissä. Voit kuitenkin jo nyt ladata Walley –sovelluksen App Storesta tai Google Play -kaupasta tai kirjautua my.walley.fi -sivuille omilla pankkitunnuksillasi.
Walley-sovelluksessa voit pysäyttää laskutuksen tilauksesi palauttamisen ajaksi tai siirtää laskusi eräpäivää sekä maksaa Walley-laskusi valitsemanasi ajankohtana. Mikäli otat ilmoitukset käyttöön, saat myös muistutuksen, kun sinun on aika maksaa lasku.

Kysyttävää laskustasi?

Jos sinulla on kysyttävää laskustasi, olethan yhteydessä suoraan Walleyn asiakaspalveluun

puh. 09 3158 9947,
avoinna: ma-pe 9-18.
sähköpostilla:hello@walley.fi

Puhelun hinta on normaali paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksu.