Tilaa piilolinssit verkosta – helposti ja turvallisesti!

Piilolinssit lopussa ja liike kaukana? Ei hätää, tilaa piilolinssit netistä vain muutamalla klikkauksella! Tilaamiseen tarvitset piilolinssireseptisi, josta löydät sinulle määritellyt tuotteet ja voimakkuustiedot. Piilolinssireseptiä ei kannata pelästyä. Sen tulkinta on helppoa.  

Piilolinssiresepti on voimassa aina vuoden kerrallaan ja suosittelemme käymään kerran vuodessa piilolinssikontrollissa. Jos siis piilolinssireseptisi on vanhentunut, varaa aika piilolinssitarkastukseen.

Kun tilaat piilolinssit netistä, toimi näin:

  1. Etsi sinulle määrätyt piilolinssit  Piilolinssit-sivulta. Käyttämäsi piilolinssit löydät helpoiten käyttämällä suodattimia ja suodattamalla piilolinssejä esimerkiksi merkin mukaan. Piilolinssit-ylävalikosta löydät myös piilolinssit tuoteryhmittäin kertakäyttöisistä jatkuvakäyttöisiin. Tuotetta voi etsiä myös suoraan hakutoiminnon avulla kirjoittamalla piilolinssimerkkisi hakukenttään.
  2. Kun löydät käyttämäsi linssit klikkaa tuote auki ja täytä voimakkuus- ja kaarevuustiedot sekä muut linssikohtaiset tiedot.
  3. Jos haluat tilata piilolinssit vain toiseen silmään, klikkaa tuotteella voimakkuus- ja kaarevuustietojen yläpuolelta valinnat ”oikea silmä” tai ”vasen silmä” tyhjäksi, jolloin ruutu muuttuu valkoiseksi. Värillinen ruutu osoittaa kummat linssit ovat valittuna.
  4. Huomasithan, että piilolinssien lisäksi netistä voi tilata myös piilolinssinesteet ja kostutustuotteet, löydät tuotteet Piilolinssit-sivulta 

Toimitus ja palautus

  • Kun tilaat piilolinssit netistä, pakataan tuotteet varastollamme noin 1-5 arkipäivän sisällä, minkä jälkeen tilaus siirtyy Postin kuljetettavaksi ilmoittamaasi osoitteeseen.
  • Mikäli olet tehnyt tilauksen kirjautuneena ja antanut matkapuhelinnumerosi, saat kuittauksen tekstiviestillä, kun tilauksesi siirtyy Postin kuljetettavaksi. Posti kuljettaa lähetyksen yleensä 2-4 arkipäivän kuluessa. 
  • Voit palauttaa tilaamasi piilolinssit avaamattomina 30 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta
  • Tarkemmat palautusohjeet täältä ja toimitusehdot täältä