Tarjoukset

Tässä tämän hetken myymälä- ja verkkokaupan tarjoukset. Uskallamme luvata asiakkaillemme 100 % tyytyväisyystakuun linsseihin, sillä ne tulevat maailman parhailta linssivalmistajilta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä aina sopivan ratkaisun löytämiseen. Lisäksi verkko-ostoksillemme annamme 30 päivän palautusoikeuden, jotta voit olla varma, että olet tyytyväinen ostokseesi.

Myymälätarjoukset

Ostaessasi normaalihintaiset silmälasit alk. 79 €, saat toiset lasit itsellesi samasta kehyshintaryhmästä ja lisäksi saat haluamallesi henkilölle annettavan silmälasilahjakortin, arvoltaan 79 € tai 129 € riippuen henkilön silmälasitarpeesta. Molempiin laseihin kuuluu peruslinssit vakiovoimakkuuksin (yksiteho -6.00…+6.00 / cyl 4.00, moniteho -6.00…+6.00 / cyl 4.00, ADD 0.75…3.00). Linssien lisäominaisuudet erillisen hinnaston mukaisesti. Lahjakortin voi hyödyntää henkilö, jolla ei ole silmälasiostoja Nissen-myymälöistä 3 viimeisimmän kuukauden aikana. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai pakettihinnoitteluihin. 

Kampanja voimassa 31.8.2022 asti Nissen-myymälöissä.

Tarjous koskee kaikkia normaalihintaisia aurinkolaseja voimakkuuksilla, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Voimassa 31.5.2022 asti Nissen myymälöissä.

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Ostaessasi 4 tuotetta kertaostoksena,
saat edullisimman veloituksetta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalveluun.


Kampanja voimassa toistaiseksi Nissen-myymälöissä.

Nissen tarjoaa opiskelijoille 10 % lisäalennuksen silmälasien alekampanjahinnoista.

Verkkokaupan tarjoukset

Verkkokaupan piilolinssitarjous

Piilolinssitarjous koskee kaikkia iWear piilolinssejä. Ostaessasi yli 65 eurolla saat 25 % alennusta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalvelun toistuvaistilauksiin. Alennus lasketaan kassalla. Kampanja voimassa 29.6.2022 asti Nissenin verkkokaupassa.