Silmälasitarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat aurinkolaseille ja piilolinsseille

Tässä tämän hetken myymälä- ja verkkokaupan tarjoukset. Uskallamme luvata asiakkaillemme 100 % tyytyväisyystakuun linsseihin, sillä ne tulevat maailman parhailta linssivalmistajilta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä aina sopivan ratkaisun löytämiseen. Lisäksi verkko-ostoksillemme annamme 30 päivän palautusoikeuden, jotta voit olla varma, että olet tyytyväinen ostokseesi.

Tarjoukset myymälässä

Kolmet lasit yksien hinnallaKolmet lasit yksien hinnalla

Myymälässä: Black Friday

Silmälasitarjous jopa -50 % koskee silmälaseja sisältäen kehykset ja linssit perus plus -linssistä alkaen. Aurinkolasitarjous jopa -50 % koskee aurinkolaseja voimakkuuksilla sisältäen kehykset ja linssit. Erä aurinkolaseja ilman voimakkuuksia -50 %. Tarjoukset koskevat valittuja tuotteita ja alennus on merkitty tuotteisiin. Tarjoukset koskevat vain uusia tilauksia ja alennus lasketaan normaalihinnoista. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä paketti- tai sopimushintoihin. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous on voimassa Nissen-myymälöissä 10.12.2023 asti.

 

Kolmet lasit yksien hinnallaKolmet lasit yksien hinnalla

Silmälasitarjous myymälässä: 3 lasit 1 hinnalla!

Kahdet itselle, kolmannet kaverille. Yksitehot alk. 59 € ja monitehot alk. 109 €. Ostaessasi normaalihintaiset silmälasit, kehykset alk. 59 €, saat toiset lasit itsellesi samasta tai edullisemmasta kehyshintaryhmästä. Lisäksi saat haluamallesi henkilölle annettavan silmälasilahjakortin, arvoltaan 59 € tai 109 € riippuen henkilön silmälasitarpeesta. Molempiin laseihin kuuluu peruslinssit vakiovoimakkuuksin (yksiteho -6.00...+6.00 / cyl 4.00, moniteho -6.00...+6.00 / cyl 4.00, ADD 0.75...3.00). Linssien lisäominaisuudet erillisen hinnaston mukaisesti. Lahjakortin voi hyödyntää henkilö, jolla ei ole silmälasiostoja Nissen-myymälöistä 3 viimeisimmän kuukauden aikana. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimus- ja pakettihinnoitteluihin. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous on voimassa 4.8.2024 asti.

Näöntarkastus 0€Näöntarkastus 0€

Optikon näöntarkastus 0 € kaikille

Optikon näöntarkastus on nyt kaikille 0 €  (arvo 20 €). Voimassa Nissen-myymälöissä toistaiseksi. 

Tummuvat linssit kirkkaiden hinnalla: Etusi jopa 120 €

Tummuvat linssit kirkkaiden linssien hinnalla koskee yksiteho- ja 
moniteholinssejä, Kulta, Platina ja Timanttilinsseihin. Tarjous koskee vain uusia silmälasitilauksia ja useammat lasit ostaessa vain bruttohinnaltaan kalleimpaan pariin. Tarjouksia ei voi yhdistää samaan ostokseen useampaan pariin keskenään, muihin tarjouksiin tai sopimushintoihin. Voimassa Nissen-myymälöissä 4.8.2024 asti.

Kesälahja: Osta vähintään 2 lasit, saat lahjakortin kaverille!

Lahjakortin saaminen edellyttää vähintään kaksien silmä- tai aurinkolasien voimakkuuksilla ostoa. Lahjakorttia ei voi käyttää henkilö, jolla on ostoksia Nissen myymälöistä 3 viimeisimmän kuukauden aikana. Lahjakortin arvo 29 € / 79 €, ja koskee silmä- ja aurinkolaseja voimakkuuksilla. Ei voi yhdistää tarjouksiin tai muuttaa rahaksi. Kampanja voimassa Nissen-myymälöissä 31.8.2023 asti.

Aurinkolasitarjous aurinkolasit -20 %Aurinkolasitarjous aurinkolasit -20 %

Aurinkolasitarjous myymälässä: Aurinkolasit voimakkuuksilla tai ilman -20 %

Tarjous koskee normaalihintaisia aurinkolaseja voimakkuuksilla tai ilman voimakkuuksia. Tarjous ei koske Ray-Ban Reverse -mallistoa. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai sopimushintoihin. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Voimassa Nissen-myymälöissä 5.5.2024 asti.

Jatkuvat edut myymälässä

Aurinkolasit lisäparina -30%Aurinkolasit lisäparina -30%

Aurinkolasit lisäparina -30 %

Ostaessasi lasit, saat lisäparina aurinkolasit ilman voimakkuutta -30 % alennuksella. Alennus on henkilökohtainen ja koskee vain uusia ostoksia, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai sopimushintoihin. Myymälästä ostetuilla aurinkolaseilla ilman voimakkuuksia ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Voimassa Nissen-myymälöissä toistaiseksi.

Myymälässä: Kaikki iWear piilarit -30 %

Piilolinssitarjous koskee kaikkia iWear-piilolinssejä ja iWear-piilolinssinesteitä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai Piilaripalvelun toistuvaistilauksiin. Tarjous voimassa 10.12.2023 asti Nissen-myymälöissä.

Osta 4, maksa 3Osta 4, maksa 3

Kaikki piilarit, piilarinesteet ja kostutustuotteet: Osta 4, maksa 3

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Ostaessasi 4 tuotetta kertaostoksena,
saat edullisimman veloituksetta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalveluun. Kampanja voimassa toistaiseksi Nissen-myymälöissä.

Opiskelijalle -10 % lisäalennusOpiskelijalle -10 % lisäalennus

Opiskelijalle -10 % lisäalennus

Nissen tarjoaa opiskelijoille 10 % lisäalennuksen silmälasien alekampanjahinnoista.

Verkkokaupan tarjoukset

Osta yksitehosilmälasit, aurinkolasit ilman voimakkuuksia ja piilolinssit kätevästi netistä.

Ilmainen toimitus noutopisteisiin uusille silmälasitilauksilleIlmainen toimitus noutopisteisiin uusille silmälasitilauksille

Ilmainen toimitus noutopisteisiin

Ilmainen toimitus Postin ja Budbeen noutopisteisiin koskee uusia silmä- ja aurikolasitilauksia. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanja voimassa 23.6.2024 asti Nissenin verkkokaupassa.

Ilmainen toimitus noutopisteisiin uusille aurinkolasitilauksilleIlmainen toimitus noutopisteisiin uusille aurinkolasitilauksille

Ilmainen toimitus noutopisteisiin

Ilmainen toimitus Postin ja Budbeen noutopisteisiin koskee uusia silmä- ja aurikolasitilauksia. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanja voimassa 23.6.2024 asti Nissenin verkkokaupassa.

Verkkokaupassa: Kaikki jatkuvakäyttöiset piilolinssit – osta 4, maksa 3Verkkokaupassa: Kaikki jatkuvakäyttöiset piilolinssit – osta 4, maksa 3

Kaikki jatkuvakäyttöiset ja kuukausipiilolinssit – osta 4, maksa 3

Tarjous koskee kaikkia jatkuvakäyttöisiä piilolinssejä ja kuukausipiilolinssejä pakettimäärän täytyttyä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalvelun toistuvaistilauksiin. Kampanja voimassa 23.6.2024 asti Nissenin verkkokaupassa.