Tarjoukset

Tässä tämän hetken myymälä- ja verkkokaupan tarjoukset. Uskallamme luvata asiakkaillemme 100 % tyytyväisyystakuun linsseihin, sillä ne tulevat maailman parhailta linssivalmistajilta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä aina sopivan ratkaisun löytämiseen. Lisäksi verkko-ostoksillemme annamme 30 päivän palautusoikeuden, jotta voit olla varma, että olet tyytyväinen ostokseesi.

Myymälätarjoukset

Kolmet lasit yksien hinnallaKolmet lasit yksien hinnalla

Myymälässä: Silmälasit -50 %

Silmälasitarjous koskee kaikkia silmälaseja sisältäen kehykset ja linssit perus plus linssistä alkaen.  Tarjoukset koskevat vain uusia tilauksia. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä paketti- tai sopimushintoihin. Ei koske uutuuksia. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous voimassa 28.11.2022 asti verkossa ja Nissen-myymälöissä. 

 

Kolmet lasit yksien hinnallaKolmet lasit yksien hinnalla

Myymälässä: Kolmet lasit yksien hinnalla alk. 79 €!

Ostaessasi normaalihintaiset silmä- tai aurinkolasit voimakkuuksilla alk. 79 € / 129 €, saat toiset lasit itsellesi samasta kehyshintaryhmästä ja lisäksi saat haluamallesi henkilölle annettavan silmälasilahjakortin, arvoltaan 79 € tai 129 € riippuen henkilön silmälasitarpeesta. Molempiin laseihin kuuluu peruslinssit vakiovoimakkuuksin (yksiteho -6.00…+6.00 / cyl 4.00, moniteho -6.00…+6.00 / cyl 4.00, ADD 0.75…3.00). Linssien lisäominaisuudet erillisen hinnaston mukaisesti. Lahjakortin voi hyödyntää henkilö, jolla ei ole silmälasiostoja Nissen-myymälöistä 3 viimeisimmän kuukauden aikana. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai sopimus- ja pakettihinnoitteluihin. Etu voimassa 31.5.2023 Nissen-myymälöissä

Piilarisovitus 0€Piilarisovitus 0€

Myymälässä: Aurinkolasit lisäparina -30 %

Ostaessasi lasit, saat lisäparina aurinkolasit ilman voimakkuutta -30 % alennuksella. Alennus on henkilökohtainen ja koskee vain uusia ostoksia, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai sopimushintoihin. Voimassa Nissen-myymälöissä toistaiseksi.

Näöntarkastus 0 €

Optikon näöntarkastus 0 € kaikille (arvo 20 €). Voimassa Nissen-myymälöissä 31.5.2023 asti. 

Osta 4, maksa 3Osta 4, maksa 3

Kaikki piilarit, piilarinesteet ja kostutustuotteet: Osta 4, maksa 3

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Ostaessasi 4 tuotetta kertaostoksena,
saat edullisimman veloituksetta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalveluun.

Kampanja voimassa toistaiseksi Nissen-myymälöissä.

Opiskelijalle -10 % lisäalennusOpiskelijalle -10 % lisäalennus

Opiskelijalle -10 % lisäalennus

Nissen tarjoaa opiskelijoille 10 % lisäalennuksen silmälasien alekampanjahinnoista.

Verkkokaupan tarjoukset

Myymälän aurinkolasitarjousMyymälän aurinkolasitarjous

Verkossa: Liity Piilaripalveluun - liittymistilaus -30 %

Alennus koskee ensimmäistä tilausta verkossa luotaessa Piilaripalvelun kestotilausta. Jatkossa aina -20 % verkkokaupan normaalihintoja edullisemmin. Ei sitoutumispakkoa. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanja voimassa Nissenin verkkokaupassa 7.5.2023 asti.

Verkossa: Jatkuvakäyttöiset ja kk-piilarit; Tilaa 79€:lla, saat -25 %

Alennus koskee kaikkia jatkuvakäyttöisiä- ja kuukausipiilolinssejä. Ostaessasi yli 79 € kertaostoksena, saat -25 % alennusta. Ei voi yhdistää muihin piilolinssitarjouksiin eikä Piilaripalveluun. Kampanja voimassa 30.5.2023 asti Nissenin verkkokaupassa.

Verkossa: Silmälasien ostajalle yksiteholinssit -30 %

Tilatessasi silmälasit verkosta saat yksiteholinsseistä -30 % alennuksen. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous voimassa 14.5.2023 asti Nissenin verkkokaupassa.

Myymälän aurinkolasitarjousMyymälän aurinkolasitarjous

Verkossa: Ilmainen toimitus noutopisteisiin

Ilmainen toimitus Postin- ja Budbeen noutopisteisiin koskee uusia silmä- ja aurikolasitilauksia Nissenin verkkokaupassa. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanja voimassa Nissenin verkkokaupassa 22.1.2023 asti.

Verkossa: Kaikki iWear piilarit -30 %

Piilolinssitarjous koskee kaikkia iWear-piilolinssejä ja iWear-piilolinssinesteitä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai Piilaripalvelun toistuvaistilauksiin. Tarjous voimassa 28.11.2022 asti verkkokaupassa.

Verkossa: Erä aurinkolaseja -50 %

Erä aurinkolaseja -50 % tarjous koskee rajattua erää aurinkolaseja ilman voimakkuuksia. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous voimassa Nissenin verkkokaupassa 28.11.2022 asti.