Tarjoukset

Tässä tämän hetken silmälasi- ja aurinkolasitarjouksemme. Nisseniltä saat silmä- ja aurinkolasit aina edullisesti. Piilolinssitarjoukset löytyvät omana osionaan. Uskallamme luvata asiakkaillemme 100 % tyytyväisyystakuun, sillä silmälasimme tulevat maailman parhailta linssi- ja kehysvalmistajilta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä aina sopivan ratkaisun löytämiseen.

Yksitehoilla alkaen 79 € ja monitehoilla alkaen 129 €. Hela hoito sisältää näöntarkastuksen, silmälasit ja aurinkolasit vahvuuksilla.

Tarjousehdot

Kaikki aurinkolasit ilman vahvuuksia alennuksessa vähintään 15 %. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous voimassa 2.6. asti.

Piilolinssitarjouksemme

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä pakettimäärän täytyttyä: osta 2, saat -15%; osta 4, saat -25 %; osta 6 tai enemmän, saat -30%. 1 alennus/ostoskerta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalvelun toistuvaistilauksiin. Kampanja voimassa 26.5.2019 asti Nissenin verkkokaupassa.

Ostaessasi neljä pakettia piilolinssejä kertaostoksena, saat kaupan päälle aurinkolasit ilman voimakkuuksia (norm. hinta max. 79 €). Tarjous koskee kaikkia kirkkaita piilolinssejä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalveluun.

Kampanja voimassa 23.6.2019 asti Nissen-myymälöissä.

Nissen tarjoaa opiskelijoille 10 % lisäalennuksen silmälasien alekampanjahinnoista.