Tarjoukset

Tässä tämän hetken silmälasi- ja aurinkolasitarjouksemme. Nisseniltä saat silmä- ja aurinkolasit aina edullisesti. Piilolinssitarjoukset löytyvät omana osionaan.

Uskallamme luvata asiakkaillemme 100 % tyytyväisyystakuun, sillä silmälasimme tulevat maailman parhailta linssi- ja kehysvalmistajilta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä aina sopivan ratkaisun löytämiseen.

Kolmet silmälasit yhden hinnalla

3 lasit 1 hinnalla

Yksitehot alk. 79 € ja monitehot alk. 129 €. Hinta sisältää peruslinssit vakiovoimakkuuksin.
Ostaessasi normaalihintaiset silmälasit alk. 79 €, saat toiset lasit itsellesi samasta tai edullisemmasta kehyshintaryhmästä ja lisäksi saat haluamallesi henkilölle annettavan silmälasilahjakortin, arvoltaan 79 € tai 129 € riippuen henkilön silmälasitarpeesta. Molempiin laseihin kuuluu peruslinssit vakiovoimakkuuksin (yksiteho -6.00…+6.00 / cyl 4.00, moniteho -6.00…+6.00 / cyl 4.00, ADD 0.75…3.00). Linssien lisäominaisuudet erillisen hinnaston mukaisesti. Lahjakortin voi hyödyntää henkilö, jolla ei ole silmälasiostoja Nissen-myymälöistä 3 viimeisimmän kuukauden aikana. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.


Tutustu mallistoon
Piilolinssitarjouksemme


Piilolinssit edullisesti

Ostaessasi 4 laatikkoa piilolinssejä saat 25 % alennusta!

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä ja on tuotekohtainen. Ostaessasi neljä pakettia piilolinssejä kertaostoksena, saat 25 % alennusta. Ei voi yhdistää muihin piilolinssitarjouksiin eikä Piilaripalveluun. Kampanja on voimassa 21.1.2018 asti Nissenin verkkokaupassa.


Osta verkkokaupasta

Piilolinssit edullisesti

Piilolinssit myymälästä: 4 iWear -piilaripakettia kampanjahintaan

Ostaessasi 4 laatikkoa iWear Activ / Extra -piilolinssejä kertaostoksena saat ne kampanjahintaan (99€/80€, norm. yhteensä 132€/100€). Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalveluun. Kampanja on voimassa Nissen-myymälöissä 4.2.2018 asti.

Lähin myymälä

Opiskelijalle -10% alennus silmälaseista

OPISKELIJALLE -10 % LISÄALENNUS

Nissen tarjoaa opiskelijoille 10 % lisäalennuksen silmälasien alekampanjahinnoista.


Lue lisää

Valitse haluamasi kehykset -napista, niin näet kokonaishinnan.