Tarjoukset

Tässä tämän hetken silmälasi- ja aurinkolasitarjouksemme. Nisseniltä saat silmä- ja aurinkolasit aina edullisesti. Piilolinssitarjoukset löytyvät omana osionaan.

Uskallamme luvata asiakkaillemme 100 % tyytyväisyystakuun, sillä silmälasimme tulevat maailman parhailta linssi- ja kehysvalmistajilta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä aina sopivan ratkaisun löytämiseen.

Silmälasit

3 lasit 1 hinnalla


Ostaessasi normaalihintaiset silmälasit alk. 79 €, saat toiset lasit itsellesi samasta tai edullisemmasta kehyshintaryhmästä ja lisäksi saat haluamallesi henkilölle annettavan silmälasilahjakortin, arvoltaan 79 € tai 129 € riippuen henkilön silmälasitarpeesta. Molempiin laseihin kuuluu peruslinssit vakiovoimakkuuksin (yksiteho -6.00…+6.00 / cyl 4.00, moniteho -6.00…+6.00 / cyl 4.00, ADD 0.75…3.00). Voit valita myös aurinkolasit vahvuuksilla. Linssien lisäominaisuudet erillisen hinnaston mukaisesti. Lahjakortin voi hyödyntää henkilö, jolla ei ole silmälasiostoja Nissen-myymälöistä 3 viimeisimmän kuukauden aikana. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.


Tutustu tarjoukseen


Aurinkolasit alennuksessa

Kaikki aurinkolasit alennuksessa


Nissen on pandojen ystävä! Nissen lahjoittaa 11.6.-2.9.2018 aurinkolasikehysten arvonlisäverottomasta myynnistä 1 % WWF:lle luonnossa elävien pandojen ja muun uhanalaisen luonnon suojelemiseksi. Aurinkolasialennus koskee aurinkolaseja ilman vahvuuksia 2.9.2018 asti. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.


Tutustu mallistoonPiilolinssitarjouksemme


Piilarit verkosta

Verkkokaupasta: Kaikki iWear-piilolinssit -20 %

Alennus koskee kaikkia iWear-piilolinssejä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalveluun. Kampanja voimassa 1.7.2018 asti Nissenin verkkokaupassa.


Osta verkkokaupasta
Piilolinssit edullisesti suoraan myymälästä

Piilolinssit myymälästä: Osta 4 pakettia piilolinssejä, saat 25 % alennusta

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä. Ostaessasi neljä laatikkoa piilolinssejä kertaostoksena saat 25 % alennusta.
Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalveluun. Kampanja voimassa 8.7.2018 asti Nissen-myymälöissä.

Lähin myymälä

Opiskelijalle -10% alennus silmälaseista

OPISKELIJALLE -10 % LISÄALENNUS

Nissen tarjoaa opiskelijoille 10 % lisäalennuksen silmälasien alekampanjahinnoista.


Lue lisää

Valitse haluamasi kehykset -napista, niin näet kokonaishinnan.