Tarjoukset

Tässä tämän hetken myymälä- ja verkkokaupan tarjoukset. Uskallamme luvata asiakkaillemme 100 % tyytyväisyystakuun linsseihin, sillä ne tulevat maailman parhailta linssivalmistajilta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä aina sopivan ratkaisun löytämiseen. Lisäksi verkko-ostoksillemme annamme 30 päivän palautusoikeuden, jotta voit olla varma, että olet tyytyväinen ostokseesi.

Myymälätarjoukset

Kun ostat yhdet normaalihintaiset silmälasit (yksitehot alk. 79 € ja monitehot alk. 129 €), saat toiset lasit kaupan päälle. Lisäksi saat lahjakortin (arvo 79 € tai 129 €), jonka voit antaa vaikkapa perheenjäsenelle tai kaverille. Molempiin laseihin kuuluu peruslinssit vakiovoimakkuuksin

 

Kampanja voimassa 16.5.2021 kaikissa paitsi Tampereen (Sokos, Ratina), Lempäälän (Ideapark) ja Porin (Yrjönkatu, Länsi-Pori ja Mikkola) Nissen-myymälöissä.

Tarjousehdot
Kun ostat sinivalosuojalliset linssit, saat silmälasivakuutuksen veloituksetta!

Etu voimassa vain Nissen-myymälöissä.
Tarjousehdot

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Ostaessasi 4 tuotetta kertaostoksena,
saat edullisimman veloituksetta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalveluun.


Kampanja voimassa toistaiseksi Nissen-myymälöissä.

Nissen tarjoaa opiskelijoille 10 % lisäalennuksen silmälasien alekampanjahinnoista.

Meillä on pokaa näyttää hyvältä. Aurinkolasit alk. 29€. Myös voimakkuuksilla alk. 49€. Tarjous voimassa vain Nissen-myymälöissä. Verkkokaupan tarjous saattaa vaihdella. 

Verkkokaupan tarjoukset

Tarjous koskee verkkokaupan kaikkia piilolinssejä ja piilolinssinesteitä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalvelun toistuvaistilauksiin. Kampanja voimassa 25.4.2021 asti Nissenin verkkokaupassa.

Meillä on pokaa näyttää hyvältä. Aurinkolasit alk. 29€ verkossa ilman voimakkuuksia. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Kampanja voimassa 9.5.2021 asti. Hinnat saattaa vaihdella myymälöittäin
.