Tarjoukset

Tässä tämän hetken myymälä- ja verkkokaupan tarjoukset. Uskallamme luvata asiakkaillemme 100 % tyytyväisyystakuun linsseihin, sillä ne tulevat maailman parhailta linssivalmistajilta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä aina sopivan ratkaisun löytämiseen. Lisäksi verkko-ostoksillemme annamme 30 päivän palautusoikeuden, jotta voit olla varma, että olet tyytyväinen ostokseesi.

Myymälätarjoukset

Kun ostat yhdet normaalihintaiset silmälasit (yksitehot alk. 79 € ja monitehot alk. 129 €), saat toiset lasit kaupan päälle. Lisäksi saat lahjakortin (arvo 79 € tai 129 €), jonka voit antaa vaikkapa perheenjäsenelle tai kaverille. Molempiin laseihin kuuluu peruslinssit vakiovoimakkuuksin

 

Kampanja voimassa 31.8.2021 kaikissa paitsi Tampereen (Sokos, Ratina), Lempäälän (Ideapark) ja Porin (Yrjönkatu, Länsi-Pori ja Mikkola) Nissen-myymälöissä.

Tarjousehdot

Kaikki aurinkolasit vähintään -15 %, jopa -50 %. Aurinkolasit voimakkuuksilla vain myymälästä. Mikäli haluat aurinkolasit voimakkuuksilla, saat linsseistä -15 %:n alennuksen myymälästä. Alennusprosentti vaihtelee tuotteittain. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous voimassa 31.8.2021 asti.

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Ostaessasi 4 tuotetta kertaostoksena,
saat edullisimman veloituksetta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalveluun.


Kampanja voimassa toistaiseksi Nissen-myymälöissä.

Nissen tarjoaa opiskelijoille 10 % lisäalennuksen silmälasien alekampanjahinnoista.

Verkkokaupan tarjoukset

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita pakettimäärän täytyttyä: osta 2, saat -15 %; osta 4, saat -25 %; osta 6 tai enemmän, saat -35%. 1 alennus/ostoskerta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalvelun toistuvaistilauksiin. Kampanja voimassa 8.8.2021 asti Nissenin verkkokaupassa. 

Ostaessasi silmälasit verkkokaupasta saat -50 % -alennuksen kehyksen, linssien ja sinivalosuojan normaalihinnasta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai pakettihinnoitteluun. Tarjous voimassa 31.8.2021 asti Nissenin verkkokaupassa.