Tarjoukset

Tässä tämän hetken silmälasi- ja aurinkolasitarjouksemme. Nisseniltä saat silmä- ja aurinkolasit aina edullisesti. Piilolinssitarjoukset löytyvät omana osionaan. Uskallamme luvata asiakkaillemme 100 % tyytyväisyystakuun, sillä silmälasimme tulevat maailman parhailta linssi- ja kehysvalmistajilta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä aina sopivan ratkaisun löytämiseen.

3 lasit 1 hinnalla. Voit valita myös aurinkolasit vahvuuksilla. Yksitehot alk. 29 € ja monitehot alk. 79 €. Lisäksi saat lahjakortin 29 € / 79 €.

Tarjousehdot

Kaikki aurinkolasit ilman vahvuuksia alessa. Alennusprosentit vaihtelevat tuotteittain - vähintään -15 %, jopa -50 %. Voimassa 1.9.2019 asti.

Piilolinssitarjouksemme

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä ja alennusprosentti vaihtelee tuotekohtaisesti. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalvelun toistuvaistilauksiin. Kampanja voimassa 21.7.2019 asti Nissenin verkkokaupassa.

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Ostaessasi neljä tuotetta kertaostoksena saat edullisimman veloituksetta. Ei voi yhdistää muihin piilolinssitarjouksiin eikä Piilaripalveluun.

Kampanja on voimassa 11.8.2019 asti Nissen-myymälöissä.

Nissen tarjoaa opiskelijoille 10 % lisäalennuksen silmälasien alekampanjahinnoista.