Tarjoukset

Tässä tämän hetken myymälä- ja verkkokaupan tarjoukset. Uskallamme luvata asiakkaillemme 100 % tyytyväisyystakuun linsseihin, sillä ne tulevat maailman parhailta linssivalmistajilta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä aina sopivan ratkaisun löytämiseen. Lisäksi verkko-ostoksillemme annamme 30 päivän palautusoikeuden, jotta voit olla varma, että olet tyytyväinen ostokseesi.

Myymälätarjoukset

Kolmet lasit yksien hinnallaKolmet lasit yksien hinnalla

Myymälässä : Kolmet lasit yksien hinnalla alk. 79 €!

Ostaessasi normaalihintaiset silmälasit alk. 79 €, saat toiset lasit itsellesi samasta kehyshintaryhmästä ja lisäksi saat haluamallesi henkilölle annettavan silmälasilahjakortin, arvoltaan 79 € tai 129 € riippuen henkilön silmälasitarpeesta. Molempiin laseihin kuuluu peruslinssit vakiovoimakkuuksin (yksiteho -6.00…+6.00 / cyl 4.00, moniteho -6.00…+6.00 / cyl 4.00, ADD 0.75…3.00). Linssien lisäominaisuudet erillisen hinnaston mukaisesti. Lahjakortin voi hyödyntää henkilö, jolla ei ole silmälasiostoja Nissen-myymälöistä 3 viimeisimmän kuukauden aikana. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai pakettihinnoitteluihin. 

Etu voimassa toistaiseksi Nissen-myymälöissä.

Myymälän aurinkolasitarjousMyymälän aurinkolasitarjous

Myymälässä : Aurinkolaseja jopa -50 %

Jopa 50 % -tarjous koskee rajattua erää aurinkolasikehyksiä. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin kuin aurinkolasilinssientarjoushinnoitteluun. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous voimassa toistaiseksi Nissenin myymälöissä.

Myymälän aurinkolasitarjousMyymälän aurinkolasitarjous

Myymälässä : Aurinkolasilinssit -20 %

Kaikki aurinkolasilinssit voimakkuuksilla – 20 %. Tarjous koskee uusia aurinkolasitilauksia voimakkuuksilla ostaessasi kehykset ja linssit. Ei voi yhdistää sopimus- ja pakettihintoihin. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Osta 4, maksa 3Osta 4, maksa 3

Kaikki piilarit, piilarinesteet ja kostutustuotteet: Osta 4, maksa 3

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Ostaessasi 4 tuotetta kertaostoksena,
saat edullisimman veloituksetta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalveluun.

Kampanja voimassa toistaiseksi Nissen-myymälöissä.

Opiskelijalle -10 % lisäalennusOpiskelijalle -10 % lisäalennus

Opiskelijalle -10 % lisäalennus

Nissen tarjoaa opiskelijoille 10 % lisäalennuksen silmälasien alekampanjahinnoista.

Verkkokaupan tarjoukset

Piilaripalvelu, saat aurinkolasit liittymisedunPiilaripalvelu, saat aurinkolasit liittymisedun

Piilolinssien pakettiale

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita pakettimäärän täytyttyä: osta 2, saat -15 %; osta 4, saat -25 %; osta 6 tai enemmän, saat -35%. 1 alennus/ostoskerta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalvelun toistuvaistilauksiin.

Kampanja voimassa 9.10.2022 asti Nissenin verkkokaupassa.