• Valikko
  • Kirjaudu

3 lasit 1 hinnalla

3 lasit 1 hinnalla

Ostaessasi normaalihintaiset silmälasit alk. 79 €, saat toiset lasit itsellesi samasta tai edullisemmasta kehyshintaryhmästä ja lisäksi saat haluamallesi henkilölle annettavan silmälasilahjakortin, arvoltaan 79 € tai 129 € riippuen henkilön silmälasitarpeesta. Molempiin laseihin kuuluu peruslinssit vakiovoimakkuuksin (yksiteho -6.00…+6.00 / cyl 4.00, moniteho -6.00…+6.00 / cyl 4.00,  ADD  0.75…3.00). Voit valita myös aurinkolasit vahvuuksilla. Linssien lisäominaisuudet erillisen hinnaston mukaisesti. Lahjakortin voi hyödyntää henkilö, jolla ei ole silmälasiostoja Nissen-myymälöistä 3 viimeisimmän kuukauden aikana. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.


Tutustu tarjoukseen

 

 

 

Piilolinssitarjouksemme  

 

piilolinssit jopa -30 %

Piilolinssit verkkokaupasta nyt jopa -30 %!

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä ja alennusprosentti vaihtelee tuotekohtaisesti. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalvelun toistuvaistilauksiin. Kampanja voimassa 30.9.2018 asti Nissenin verkkokaupassa.

Osta verkkokaupasta

 

 

Piilolinssit edullisesti suoraan myymälästä

Nyt kaikki piilolinssit kampanjahintaan Nissen myymälöistä

Ostaessasi 4 laatikkoa piilolinssejä kertaostoksena saat edullisimman veloituksetta. Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalvelun toistuvaistilauksiin. Kampanja on voimassa Nissen-myymälöissä 23.9.2018 asti.


Lähin myymälä

 

 

 

OPISKELIJALLE -10 % LISÄALENNUS

Nissen tarjoaa opiskelijoille 10 % lisäalennuksen silmälasien alekampanjahinnoista.


Lue lisää