Tarjoukset

Tässä tämän hetken myymälä- ja verkkokaupan tarjoukset. Uskallamme luvata asiakkaillemme 100 % tyytyväisyystakuun linsseihin, sillä ne tulevat maailman parhailta linssivalmistajilta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä aina sopivan ratkaisun löytämiseen. Lisäksi verkko-ostoksillemme annamme 30 päivän palautusoikeuden, jotta voit olla varma, että olet tyytyväinen ostokseesi.

Myymälätarjoukset

Kun ostat yhdet normaalihintaiset silmälasit (yksitehot alk. 29 € ja monitehot alk. 79 €), saat toiset lasit kaupan päälle. Lisäksi saat lahjakortin (arvo 29 € tai 79 €), jonka voit antaa vaikkapa perheenjäsenelle tai kaverille.

 

Kampanja voimassa 7.2.2021 kaikissa paitsi Tampereen (Sokos, Ratina), Lempäälän (Ideapark) ja Porin (Yrjönkatu, Länsi-Pori ja Mikkola) Nissen-myymälöissä.

Tarjousehdot
Kun ostat sinivalosuojalliset linssit, saat silmälasivakuutuksen veloituksetta!

Etu voimassa vain Nissen-myymälöissä.
Tarjousehdot

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Ostaessasi 4 tuotetta kertaostoksena,
saat edullisimman veloituksetta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalveluun.


Kampanja voimassa toistaiseksi Nissen-myymälöissä.

Nissen tarjoaa opiskelijoille 10 % lisäalennuksen silmälasien alekampanjahinnoista.

Verkkokaupan tarjoukset

Tarjous koskee verkkokaupan kaikkia iWear-piilolinssejä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalvelun toistuvaistilauksiin.

Kampanja voimassa 24.1.2021 asti Nissenin verkkokaupassa.

Tarjous koskee erää verkkokaupan aurinkolaseja ilman voimakkuuksia. Alennus vaihtelee tuotekohtaisesti. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Kampanja voimassa 24.1.2021 asti Nissenin verkkokaupassa.