Tarjoukset

Tässä tämän hetken myymälä- ja verkkokaupan tarjoukset. Uskallamme luvata asiakkaillemme 100 % tyytyväisyystakuun linsseihin, sillä ne tulevat maailman parhailta linssivalmistajilta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä aina sopivan ratkaisun löytämiseen. Lisäksi verkko-ostoksillemme annamme 30 päivän palautusoikeuden, jotta voit olla varma, että olet tyytyväinen ostokseesi.

Myymälätarjoukset

Kolmet lasit yksien hinnallaKolmet lasit yksien hinnalla

Myymälässä: Silmälasit -50 %

Silmälasitarjous koskee kaikkia silmälaseja sisältäen kehykset ja linssit perus plus linssistä alkaen.  Tarjoukset koskevat vain uusia tilauksia. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä paketti- tai sopimushintoihin. Ei koske uutuuksia. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous voimassa 28.11.2022 asti verkossa ja Nissen-myymälöissä. 

 

Kolmet lasit yksien hinnallaKolmet lasit yksien hinnalla

Myymälässä: Kolmet lasit yksien hinnalla alk. 29 €!

Ostaessasi normaalihintaiset silmälasit alk. 29 € / 79 € (norm. 79 € / 129 €), saat toiset lasit itsellesi samasta kehyshintaryhmästä ja lisäksi saat haluamallesi henkilölle annettavan silmälasilahjakortin, arvoltaan  20 € / 79 € tai 79 € / 129 € riippuen henkilön silmälasitarpeesta. Molempiin laseihin kuuluu peruslinssit vakiovoimakkuuksin (yksiteho -6.00…+6.00 / cyl 4.00, moniteho -6.00…+6.00 / cyl 4.00, ADD 0.75…3.00). Linssien lisäominaisuudet erillisen hinnaston mukaisesti. Lahjakortin voi hyödyntää henkilö, jolla ei ole silmälasiostoja Nissen-myymälöistä 3 viimeisimmän kuukauden aikana. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, sopimus- tai pakettihinnoitteluihin. 

Etu voimassa Nissen-myymälöissä 9.2.2023 asti.

Osta 4, maksa 3Osta 4, maksa 3

Kaikki piilarit, piilarinesteet ja kostutustuotteet: Osta 4, maksa 3

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Ostaessasi 4 tuotetta kertaostoksena,
saat edullisimman veloituksetta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalveluun.

Kampanja voimassa toistaiseksi Nissen-myymälöissä.

Opiskelijalle -10 % lisäalennusOpiskelijalle -10 % lisäalennus

Opiskelijalle -10 % lisäalennus

Nissen tarjoaa opiskelijoille 10 % lisäalennuksen silmälasien alekampanjahinnoista.

Verkkokaupan tarjoukset

Myymälän aurinkolasitarjousMyymälän aurinkolasitarjous

Verkossa: Kertakäyttöpiilareiden pakettiale: Osta 6, saat -40 %, osta 4, saat -30 %

Alennus koskee verkkokaupan kertakäyttöpiilolinssejä pakettimäärän täytyttyä. Ostaessasi 6 pakettia kertakäyttöpiilonssejä, saat -40 % alennuksen ja ostaessasi 4 pakettia kertakäyttöpiilolinssejä, saat -30% alennuksen. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Piilaripalvelun toistuvaistilauksiin. Kampanja voimassa 5.2.2023 asti Nissenin verkkokaupassa.

Verkossa: Ilmainen toimitus noutopisteisiin

Ilmainen toimitus Postin- ja Budbeen noutopisteisiin koskee uusia silmä- ja aurikolasitilauksia Nissenin verkkokaupassa. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanja voimassa Nissenin verkkokaupassa 22.1.2023 asti.

Myymälän aurinkolasitarjousMyymälän aurinkolasitarjous

Verkossa: Ilmainen toimitus noutopisteisiin

Ilmainen toimitus Postin- ja Budbeen noutopisteisiin koskee uusia silmä- ja aurikolasitilauksia Nissenin verkkokaupassa. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanja voimassa Nissenin verkkokaupassa 22.1.2023 asti.

Verkossa: Kaikki iWear piilarit -30 %

Piilolinssitarjous koskee kaikkia iWear-piilolinssejä ja iWear-piilolinssinesteitä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai Piilaripalvelun toistuvaistilauksiin. Tarjous voimassa 28.11.2022 asti verkkokaupassa.

Verkossa: Erä aurinkolaseja -50 %

Erä aurinkolaseja -50 % tarjous koskee rajattua erää aurinkolaseja ilman voimakkuuksia. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous voimassa Nissenin verkkokaupassa 28.11.2022 asti.