Lasten aurinkolasit - JULBO

Nisseniltä löydät monipuolisen valikoiman lasten ja vauvojen aurinkolaseja. Aurinkolasivalikoimastamme löydät paljon vaihtoehtoja eri ikäisille lapsille. Voit hankkia meiltä aurinkolasit voimakkuuksilla tai ilman lapsille. Tutustu suosittuihin lasten ja vauvojen aurinkolasimerkkeihin, kuten Julbo ja Polaroid.
Rajaa
Suodattimet
 1. Merkki
  JULBO
Muokkaa valintoja 1
Suodattimet
 1. Merkki
  JULBO
Hinta
-
KAIKKI FILTTERIT
Sulje
8 tuotetta
Sivu 1/1
per sivu
 1. 34,00 €
  Verkosta ja myymälöistä
 2. 34,00 €
  Verkosta ja myymälöistä
 3. 34,00 €
  Verkosta ja myymälöistä
 4. 39,00 €
  Vain myymälöistä
 5. 39,00 €
  Vain myymälöistä
 6. 34,00 €
  Verkosta ja myymälöistä
 7. 39,00 €
  Vain myymälöistä
 8. 34,00 €
  Verkosta ja myymälöistä
8 tuotetta
Sivu 1/1
per sivu

Nisseniltä löydät laajan valikoiman aurinkolaseja miehille, naisille, lapsille ja vauvoille. Aurinkolasit kannattaa valita käyttötarkoituksen mukaan. Valitse sporttiset ja polarisoivat aurinkolasit urheiluun, vesille ja autoiluun. Näyttävät merkkiaurinkolasit skarpimpaan tyyliin ja hillityt eleganttiset aurinkolasit jokapaikan aurinkolaseiksi. Löydät myymälöistämme laajan valikoiman aurinkolaseja ja tiesithän, että tilaat aurinkolasit myös kätevästi netistä. Kun tilaat aurinkolasit netistä, sinulla on 30 päivän palautusoikeus käyttämättömille aurinkolaseille.

Suosituimpia aurinkolasejamme ovat Ray-Ban Clubmaster, Ray-Ban Aviator sekä Ray-Ban wayfarer -aurinkolasit. Suosituimpia aurinkolasien kehysmuotoja ovat pilottilasit sekä pyöreät, ovaalinmuotoiset aurinkolasit. Tutustu upeaan aurinkolasivalikoimaamme verkkokaupassa, tule myymälään tai tilaa uudet aurinkolasisi suoraan netistä!

30 päivän palautusoikeus verkko-ostoksille
2 vuoden takuu laseillesi
Ilmainen lasien säätö myymälöissä

Hae lähin
Nissen-myymälä

Katso Nissenin myymälöiden
sijainnit, yhteystiedot ja aukioloajat.

Etsi myymälä

Varaa aika näöntarkastukseen

Varaa aika verkossa

09 85 646 000

Ma-pe 9-20 ja la 9-17 Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka usein näkö pitää tutkia?

Näkö olisi hyvä tutkituttaa kahden vuoden välein. Silmälääkärillä tulisi vierailla viimeistään 40-vuotiaana. Näöntarkastus on kivuton ja nopea toimenpide ja kaikkein vaivattomimmin suoritat sen Nissenillä.

Lisää vastauksia