Kokeile monitehopiilolinssejä

Rasittuvatko silmät lähelle katsottaessa? Pitääkö puhelimen näyttöä viedä kauemmaksi, että näet tekstin selvästi? Yleensä yli 45-vuotiaat tarvitsevat erillistä korjausta lähinäkemiseen. Se ei kuitenkaan ole este piilolinssien käytölle. Piilolinssejä on saatavana myös monitehoina ja niiden avulla näkeminen eri etäisyyksille on vaivatonta ja helppoa. 

kännykkä henkilön kädessäkännykkä henkilön kädessä

Monitehopiilolinssien käyttö

Jos sinulla on monitehosilmälasit, voit yhtä lailla käyttää monitehopiilolinssejä. Monitehopiilolinssit ovat kuitenkin joissain tilanteissa jopa silmälaseja näppärämmät. Erona on esimerkiksi se, että eri etäisyyksille tarkoitetut voimakkuusalueet löytyvät kaikkiin katselusuuntiin. Monitehosilmälaseilla on hankala katsoa yläviistoon, mutta monitehopiilolinsseillä sekin onnistuu. Piilolinssien käyttö ei myöskään rajoita näköaluetta eli näkökentän laajuus on sama kuin ilman lasejakin, mutta voimakkuuksien ansiosta tietenkin tarkempi. Voit huoletta urheilla ja harrastaa monitehopiilolinsseillä, sillä niiden kanssa ei esiinny vääristymiä tai keinumista.

Nykyaikaisten materiaalien ansiosta myös kuivasilmäisille löytyy helposti toimiva ratkaisu monitehoina, ja ne sopivat myös kaihileikatuille. Moniteholinssejä löytyy niin kertakäyttöisinä kuin jatkuvakäyttöisinäkin. Mikäli sinulla on tarvetta hajataittoa korjaaville monitehopiilolinsseille, ota yhteyttä lähimpään Nissen-myymälään.

Monitehopiilolinssien toiminta

Monitehopiilolinsseissä tarvittava lähilisä on toteutettu eri tavalla kuin silmälasilinsseissä – yleensä rengasmaisina voimakkuusmuutoksina, joiden avulla näkeminen on portaatonta ja miellyttävää. Silmä mukautuu helposti piilolinssin lähialueeseen, joka sijaitsee usein keskellä linssiä sekä kauko-osaan, joka on piilolinssin ulommilla alueilla. Keskellä sijaitseva lähiosa ei häiritse kauas katsoessa, koska pupillin koko on yleensä suurempi kuin lähiosan koko ja toisinpäin ajateltuna lähelle katsoessa pupillin koko supistuu sen verran, että lähiosa on helppo löytää ja näin ollen katsottava kohde näkyy tarkkana.

iWear activ piilolinssitiWear activ piilolinssit
iWear Oxygen piilolinssitiWear Oxygen piilolinssit
Iwear Extra piilolinssitIwear Extra piilolinssit