Silmä- ja aurinkolasitrendit 2024

Millaiset silmälasit koristavat kasvoja vuonna 2024? Entä miltä näyttää vuoden 2024 aurinkolasimuoti? Kokosimme yhteen kuluvan vuoden silmälasi - ja aurinkolasimuodin malleja, jotka ovat jokaisen trenditietoisen valinta. 

Kuluvan vuoden silmälasi- ja aurinkolasitrendeissä korostuvat pastellisävyt, surrealistiset muodot, matalat kehykset ja kevyt metallisuus. Myös tänä vuonna jokainen voi löytää oman, kukkarolleen sopivan tyylinsä, trendikkäistä ja laadukkaista vaihtoehdoistamme!

Hempeää pastellia

Tänä vuonna pääsee hempeilemään niin silmälasi- kuin aurinkolasimuodin kautta. Kehyksissä nähdään pehmeitä pastellin sävyjä, ja varsinkin kehysten läpinäkyvyys yhdistettynä pastelleihin toistuu useassa uutuusmallissa. Rohkein yhdistää pastellia kehyksissä ja linsseissä. Jos meiltä kysytään, pastellia ei voi olla koskaan liikaa!

aurinkolasitrendit 2024, silmälasitrendit 2024, pastellikehyksetaurinkolasitrendit 2024, silmälasitrendit 2024, pastellikehykset

Kuvan aurinkolasit: Unofficial
Kuvan silmälasit: Armani Exchange, Ray-Ban®

Jos tämä trendi kiinnostaa, katso nämä: 

Läpikuultavaa pastellia - Armani Exchange

Armani Exchangen silmälasikehyksistä löytyy läpikuultavaa pastellia eri sävyissä. Onko sinun valintasi keväisen pirteä pinkki, hempeä vaaleansininen vai romanttinen lila? 

Kontrastia pastellilla - Emporio Armani

Näissä aurinkolaseissa pastellia on käytetty korostamaan muuten klassisen tummaa kehystä. Läpikuultava vaalea alareuna tekee aurinkolaseista kevyemmät ja raikkaammat.

Hempeää retroa - Ray-Ban

Näissä Ray-Banin silmälaseissa yhdistyy retromainen muoto romanttiseen pastellin violettiin. Korosta kehyksen sävyä tummuvilla Transitions® -linsseillä esimerkiksi Amethyst värissä. Kevätauringosta nauttiminen ei ole koskaan näyttänyt yhtä hyvältä!

Surrealistisia muotoja

Nyt on aika irrotella ja antaa epätavallisten muotojen näkyä kasvoilla. Geometrinen muotoilu tuo ilmeeseen leikkisyyttä, ja kaarevat muodot luovat futuristisen fiiliksen. Jos uskallat kokeilla jotain uutta ja yllättävää, niin hophop kehyskaupoille!

aurinkolasitrendit 2024, silmälasitrendit 2024, surrealistiset silmälasit, surrealistiset aurinkolasitaurinkolasitrendit 2024, silmälasitrendit 2024, surrealistiset silmälasit, surrealistiset aurinkolasit

Kuvan aurinkolasit: Armani Exchange, Armani Exchange
Kuvan silmälasit: Unofficial

Jos tämä trendi kiinnostaa, katso nämä: 

Aktiiviseen elämäntyyliin - Armani Exchange

Tässä Armani Exchangen mallissa kaarevat muodot ja linssien värillinen peilipinta luovat futuristisen fiiliksen. Nämä aurinkolasit sopivat aktiiviseen elämäntyyliin ja ovat hyvä pari piilolinssien käyttäjille, kaareva malli antaa myös hyvän suojan aurinkoa vastaan.

Geometristä keveyttä - Vogue

Näissä Voguen silmälaseissa yhdistyy kaksi vuoden 2024 trendiä: surrealismi ja keveys. Geometrinen muoto muuten klassisen yksinkertaisissa kehyksissä tekee näistä silmälaseista persoonalliset.

Klassikko koverilla linsseillä - Ray-Ban

Koverat linssit tuovat tähän ikoniseen Ray-Banin Wayfarer malliin uudenlaista ilmettä. Kun olet valmis kokeilemaan uudistuneita klassikoita, suosittelemme Ray-Banin Reverse-mallistoa.

Tyylikästä mataluutta

Matalat silmä- ja aurinkolasit ovat tulleet takaisin. Täydennä kesän tyylisi esimerkiksi matalilla kissamaisilla kehyksillä, jotka sopivat niin arkeen kuin festareille. Myös kevyemmissä metallikehyksissä nähdään matalia malleja, ne ovat tyylitietoisen valinta.

silmälasitrendit 2024, aurinkolasitrendit 2024, matalat aurinkolasit, matalat silmälasitsilmälasitrendit 2024, aurinkolasitrendit 2024, matalat aurinkolasit, matalat silmälasit

Kuvan aurinkolasit: Ray-Ban®, Ray-Ban®
Kuvan silmälasit: Ray-Ban® 

Jos tämä trendi kiinnostaa, katso nämä: 

Kesä haltuun - Ray-Ban

Näissä Ray-Banin aurinkolaseissa voi alkaa jo fiilistelemään tulevaa kesää ja aurinkoa. Kissamainen musta kehys sopii kaikkiin kesän rientoihin. Näyttävät aisat viimeistelevät trendikkään kokonaisuuden.

Yksinkertaista mataluutta - Arnette

Värit sopivat muuten yksinkertaisiin ja kevyisiin kehyksiin, kuten tästä Arnetten uutusmallista huomaa. Näitä matalia silmälaseja on helppo yhdistellä monenlaisiin tyyleihin ja asusteisiin.

Naisellisen maanläheinen - Ray-Ban

Matala kissamainen kehysmuoto yhdistettynä maanläheiseen ruskeaan väriin on varma valinta tyylitietoiselle. Näillä kehyksillä piristät ilmettäsi hetkessä!

Kevyttä metallia

Käytännöllisyyttä ja keveyttä arvostavat valitsevat usein metallikehykset, ja tänä vuonna ne ovat myös trendikäs valinta. Kulta ja ruusukulta tuovat lämpöä kasvoille, hopeat ja mustat kehykset ovat puolestaan helppo yhdistää klassiseen tyyliin. Metallikehykset loistavat tänä vuonna monessa eri sävyssä niin silmälaseissa kuin aurinkolaseissa.

silmälasitrendit 2024, aurinkolasitrendit 2024, metalliset silmälasitsilmälasitrendit 2024, aurinkolasitrendit 2024, metalliset silmälasit

Kuvan aurinkolasit: RALPH
Kuvan silmälasit: Armani Exchange, Ray-Ban® 

Jos tämä trendi kiinnostaa, katso nämä: 

Ajaton pilotti - Brooks Brothers

Näissä ajattomissa pilottiaurinkolaseissa pehmeät linjat korostavat kehyksen keveyttä entisestään. Tuplanenäsilta tuo ilmeeseen särmikkyyttä.

Naisellista keveyttä - Armani Exchange

Tässä kevyessä metallikehyksessä yhdistyy kissamainen muoto ja naiselliset yksityiskohdat. Aisoja koristaa hillityn tyylikäs Armani Exchange -logo.

Kulta-musta klassikko - Ray-Ban

Täydennä klassinen tyylisi näillä ikonisilla Ray-Banin Round-metallikehyksillä. Nämä ajattomat silmälasit sopivat niin naisille kuin miehille.

Transitions® -tummuvat linssit

Transitions tummuvat linssit, silmälasien linssit, silmälasilinssit, tummuvat silmälasilinssitTransitions tummuvat linssit, silmälasien linssit, silmälasilinssit, tummuvat silmälasilinssit

Auringossa tummuvat linssit viimeistelevät trendikkään kokonaisuuden, ja usean värivaihtoehdon ansiosta tummuvista linsseistä löytyykin sopiva vaihtoehto jokaisen lempikehykseen. Täydennä oma tyylisi suosikkivärilläsi! 

Lue lisää Transitions® -tummuvista linsseistä ja selaa värivaihtoehtoja!