Jatkuvakäyttöiset piilolinssit - Toorinen

Tilaa piilolinssit netistä edulliseen hintaan! Jatkuvakäyttöiset piilolinssit on suunniteltu siten, että voit optikon suosituksen mukaisesti käyttää niitä pidempiä aikoja, myös yötä-päivää. Huomiothan aina valmistajan määrittelemän maksimikäyttöajan. Jatkuvakäyttöiset piilolinssit vaativat enemmän puhdistusta ja huolehtimista hygieniasta verrattuna kertakäyttöisiin.

Tilaa piilolinssit netistä edulliseen hintaan! Jatkuvakäyttöiset piilolinssit on suunniteltu siten, että voit optikon suosituksen mukaisesti käyttää niitä pidempiä aikoja, myös yötä-päivää. Huomiothan aina valmistajan määrittelemän maksimikäyttöajan. Kuukausilinssit ja jatkuvakäyttöiset piilolinssit vaativat enemmän puhdistusta ja huolehtimista hygieniasta verrattuna kertakäyttöpiilolinsseihin. Meiltä löydät myös hajataittoa korjaavat piilolinssit eli tooriset piililinssit ja monitehopiilolinssit. Mikäli silmäsi tuntuvat kuivilta, käytä piilolinsseille soveltuvia kostutustuotteita, kuten kostutustippoja, kostutussuihkeita tai kosteuttavia silmägeelejä.

Rajaa
Suodattimet
 1. Linssityyppi
  Toorinen
Muokkaa valintoja 1
Suodattimet
 1. Linssityyppi
  Toorinen
Hinta
-
Sulje
3 tuotetta
Sivu 1/1
per sivu
 1. Piilaripalvelusta aina 30,40 €
 2. Piilaripalvelusta aina 39,20 €
 3. Piilaripalvelusta aina 61,60 €
3 tuotetta
Sivu 1/1
per sivu
Usein kysyttyä kuukausilinsseistä ja jatkuvakäyttöisistä piilolinsseistä
 • Mitä kuukausilinssit ovat?

  Kuukausilinssit tarkoittavat piilolinssejä, joita käytetään useammin kuin kerran; linssipari puhdistetaan ja desinfioidaan jokaisen käyttökerran jälkeen. Kuukausilinssien käyttöikä on nimensä mukaisesti noin yksi kuukausi. Piilolinssivalmistajilla on myös tarjolla kahden viikon vaihtovälillä olevia linssejä ja näitä molempia kutsutaan myös yhteisnimikkeellä lyhyenvaihtovälin linssit tai uudelleen käytettävät linssit. Näiden osalta on tärkeää noudattaa aina piilolinssiasiantuntijan ja -valmistajan maksimikäyttöikä ohjeita.
 • Mitä jatkuvakäyttöiset piilolinssit ovat?

  Jatkuvakäyttöiset – nykyään näitä kutsutaan myös joustavakäyttöisiksi – ovat linssejä, joita voi käyttää yön yli nukkuessa. Niiden materiaali läpäisee happea erinomaisesti ja niiden käyttöturvallisuus on varmistettu vuosien testauksilla. Optometristi määrittää sopivatko ne juuri sinun silmillesi ja hänen luvallaan voit pitää niitä silmissäsi yön yli.
 • Kuinka pitkiä aikoja jatkuvakäyttöisiä piilolinssejä voi käyttää yhtäjaksoisesti?

  Jatkuvakäyttöisten piilolinssien yhtäjaksoinen käyttöaika on maksimissaan 7 vrk eli 6 yötä, jonka jälkeen käytössä pidetään yhden yön tauko. 
 • Voiko jatkuvakäyttöisillä piilolinsseillä nukkua?

  Voit käyttää sinulle määrättyjä piilolinssejä myös nukkuessa, jos optikkosi on tarkistanut, että kyseiset linssit soveltuvat sinulle yön yli käyttöön.
 • Miten kuukausilinssit puhdistetaan?

  Kuukausilinssit puhdistetaan ja desinfioidaan jokaisen käyttökerran jälkeen, ja ne säilytetään piilolinssinesteessä piilolinssikotelossa. Löydät yksityiskohtaiset ohjeet piilolinssien puhdistukselle piilolinssien ja piilolinssinesteiden käyttöohjeista.
 • Miten kuukausilinssit eroavat kertakäyttöpiilolinsseistä?

  Kertakäyttöpiilolinssejä käytetään nimensä mukaisesti vain kerran. Kertakäyttölinssit ovat erittäin ohuita, eikä niitä ole suunniteltu puhdistettaviksi. Tämän rikkoutumisriskin takia, niillä on viranomaishyväksyntä vain yhden kerran käytölle. Kertakäyttöpiilolinssit ovat helpot, huolettomat, hygieeniset ja siksi suositeltavin linssityyppi. Kuukausilinssejä käytetään useita käyttökertoja. Ne on suunniteltu ja valmistettu kestämään jokaisen käytön jälkeen tehtävä puhdistus ja desinfiointi ja yhtä linssiparia voi käyttää piilolinssiasiantuntijan ohjeiden mukaisesti noin kuukauden ajan. Piilolinssivalmistaja ilmoittaa eri linssityypeille maksimikäyttöiän. Kuukausilinssit ovat paljon piilolinssejä käyttävälle edullinen vaihtoehto ja niistä löytyy kattavin voimakkuusvalikoima. Ohjeiden mukaan oikein käytettyinä kuukausilinssit ovat erittäin turvallisia käyttää. 
Usein kysyttyä piilolinsseistä
 • Millaiset piilolinssit kannattaa hankkia?

  Varaa aika uudelle piilolinssikäyttäjälle tarkoitettuun ensisovitukseen, piilolinssiasiantuntijamme suosittelevat ja määrittävät juuri sinulle sopivimmat piilolinssit. Sopiva piilolinssityyppi riippuu useasta tekijästä mm. käyttötarkoituksesta ja näönkorjaustarpeestasi.
 • Kuinka piilolinssireseptiä tulkitaan ja kuinka tietää omat piilolinssivoimakkuudet?

  Löydät tiedot piilolinsseistäsi piilolinssireseptistäsi, johon on kirjattupiilolinssivoimakkuudet, piilolinssityyppi, linssihalkaisija sekä kaarevuus; piilolinssivoimakkuudet voivat erota silmälasivoimakkuuksistasi. Voit kysyä tiedot myös meiltä piilolinssikontrollin yhteydessä, ystävällinen myymälähenkilökuntamme auttaa sinua mielellään. Lue verkkosivuiltamme lisää piilolinssireseptin tulkitsemisesta.
 • Mikä on toorinen piilolinssi?

  Toorisilla piilolinsseissä tarkoitetaan piilolinssejä jotka korjaavat hajataittoa. Katso valikoimamme hajataittoa korjaavat piilolinssit.
 • Mikä on monitehopiilolinssi?

  Monitehopiilolinsseissä on monta voimakkuutta ja niillä mahdollistetaan näkeminen eri etäisyyksille. Ne ovat oikea valinta, jos on tarve korjata näkemistä niin kauas kuin lähellekin. Katso valikoimamme monitehopiilolinssit.
 • Kuinka usein tulisi käydä tarkastamassa piilolinssien sopivuus piilolinssikontrollissa?

  Suosittelemme että piilolinssikontrollissa käydään vuosittain. Piilolinssikontrollissa varmistetaan, että silmäsi voivat hyvin, linssit sopivat edelleen juuri sinun silmillesi ja että voimakkuudet ovat ajan tasalla. Varaa aika piilolinssikontrolliin.
 • Miten piilolinssi laitetaan silmään ja miten piilolinssi otetaan pois silmästä?

  Katso verkkosivuiltamme ohjeet piilolinssien käyttöön vaihe vaiheelta. Tärkeintä on noudattaa piilolinssiasiantuntijan neuvoja ja käsitellä piilolinssejä kiireettömästi. Muista myös huolellinen hygienia!
 • Mistä ja miten piilolinssejä voi ostaa?

  Voit ostaa piilolinssit netistä kätevästi, Nissenillä on myös helppo ja aikaa säästävä Piilaripalvelu. Piilaripalvelulla saat juuri tarvitsemasi määrän piilolinssejä itse valitsemallasi toimitusvälillä suoraan kotiisi. Hinta on aina verkkokaupan hintoja edullisempi, ilman toimituskuluja. Tutustu Piilaripalveluun. Löydät kattavan valikoiman piilolinssejä myös jokaisesta Nissen myymälästä.