Kertakäyttölinssit - Toorinen - iWear

Tilaa piilolinssit netistä. Kertakäyttöpiilolinssit ovat turvallisin, helpoin ja vaivattomin tapa käyttää piilolinssejä, sillä niitä käytetään vain kerran ja käytön jälkeen ne heitetään pois. Varsinkin kertakäyttölinssien nykyaikaiset materiaalit soveltuvat paremmin myös kuivasilmäisille sekä haastaviin olosuhteisiin, kuten voimakkaasti ilmastoituihin tiloihin. Huomioithan että kertakäyttöpiilolinsseillä ei saa nukkua.

Tilaa piilolinssit netistä. Kertakäyttöpiilolinssit ovat turvallisin, helpoin ja vaivattomin tapa käyttää piilolinssejä, sillä niitä käytetään vain kerran ja käytön jälkeen ne heitetään pois. Varsinkin kertakäyttölinssien nykyaikaiset materiaalit soveltuvat paremmin myös kuivasilmäisille sekä haastaviin olosuhteisiin, kuten voimakkaasti ilmastoituihin tiloihin. Huomioithan että kertakäyttöpiilolinsseillä ei saa nukkua. Valikoimastamme löydät myös tooriset piilolinssit jotka korjaavat hajataittoa, sekä monitehopiilolinssit.

Rajaa
Suodattimet
 1. Linssityyppi
  Toorinen
 2. Merkki
  iWear
Muokkaa valintoja 2
Suodattimet
 1. Linssityyppi
  Toorinen
 2. Merkki
  iWear
Hinta
-
Sulje
2 tuotetta
Sivu 1/1
per sivu
 1. Piilaripalvelusta aina 32,00 €
 2. Piilaripalvelusta aina 29,60 €
  30 kpl/ltk
  37,00 €
2 tuotetta
Sivu 1/1
per sivu
Usein kysyttyä kertakäyttölinsseistä
 • Mitä kertakäyttölinssit ovat?

  Kertakäyttöpiilolinssit ovat piilolinssejä, joita käytetään vain yhden kerran. Käytön jälkeen piilolinssit hävitetään. Muistathan aina noudattaa piilolinssiasiantuntijan ohjeita kertakäyttölinssien käyttöön liittyen.
 • Voiko samoja kertakäyttöpiilolinssejä käyttää uudelleen?

  Kertakäyttölinssejä voi pitää silmissä vain yhden käyttökerran ja ne on tarkoitettu vain päiväkäyttöön. Älä siis koskaan käytä samoja kertakäyttölinssejä useampia kertoja ja poista ne silmistäsi ennen nukkumaanmenoa.
 • Kuinka kauan samoja kertakäyttöpiilolinssejä voi pitää?

  Kertakäyttölinssejä voi pitää silmissä yhden kerran. Käytä siis aina uusia kertakäyttöpiilolinssejä ja hävitä piilolinssit ensimmäisen käyttökerran jälkeen.
 • Voiko kertakäyttölinsseissä nukkua?

  Kertakäyttöpiilolinsseissä ei saa nukkua, ota ne siis pois silmistä ennen nukkumista. Nukkuminen kertakäyttöpiilolinssit silmissä lisää riskiä komplikaatioille.
 • Sopivatko kertakäyttöpiilolinssit urheiluun?

  Kertakäyttöpiilolinssit sopivat mainiosti myös urheiluun. Piilolinssiasiantuntijamme osaavat suositella sinulle sopivimmat piilolinssit eri urheilulajeihin ja aktiviteetteihin.
 • Ovatko kertakäyttöpiilolinssit turvallisia käyttää?

  Kyllä, kertakäyttölinssien käyttäminen on turvallista, kun käytät niitä piilolinssiasiantuntijan antamien ohjeiden mukaisesti. Muistathan siis käydä vuosittain piilolinssikontrollissa, jotta piilolinssien sopivuus voidaan varmistaa.
 • Onko kertakäyttölinssejä helppo käyttää?

  Kertakäyttöpiilolinssien käyttö on helppoa, käyttöön tottuu erittäin nopeasti. Piilolinssiasiantuntijamme opastavat sinulle oikeaoppisen käytön ensisovituksen yhteydessä. Löydät sivuiltamme myös ohjeet piilolinssien silmiin laittamiseen ja pois ottamiseen.
 • Miten kertakäyttöpiilolinssit eroavat kuukausilinsseistä?

  Kertakäyttölinssit heitetään pois ensimmäisen käyttökerran jälkeen eli niitä käytetään siis vain kerran. Kuukausilinssejä voi taasen käyttää useampia kertoja piilolinssiasiantuntijan ohjeiden mukaisesti. Kuukausilinssit puhdistetaan ja desinfioidaan jokaisen käyttökerran jälkeen ja niiden päivittäinen käyttöaika määritellään käyttäjäkohtaisesti. Piilolinssivalmistaja antaa tuotteille maksimikäyttöiän, joka vaihtelee kahdesta viikosta kuukauteen. 
Usein kysyttyä piilolinsseistä
 • Millaiset piilolinssit kannattaa hankkia?

  Varaa aika uudelle piilolinssikäyttäjälle tarkoitettuun ensisovitukseen, piilolinssiasiantuntijamme suosittelevat ja määrittävät juuri sinulle sopivimmat piilolinssit. Sopiva piilolinssityyppi riippuu useasta tekijästä mm. käyttötarkoituksesta ja näönkorjaustarpeestasi.
 • Kuinka piilolinssireseptiä tulkitaan ja kuinka tietää omat piilolinssivoimakkuudet?

  Löydät tiedot piilolinsseistäsi piilolinssireseptistäsi, johon on kirjattupiilolinssivoimakkuudet, piilolinssityyppi, linssihalkaisija sekä kaarevuus; piilolinssivoimakkuudet voivat erota silmälasivoimakkuuksistasi. Voit kysyä tiedot myös meiltä piilolinssikontrollin yhteydessä, ystävällinen myymälähenkilökuntamme auttaa sinua mielellään. Lue verkkosivuiltamme lisää piilolinssireseptin tulkitsemisesta.
 • Mikä on toorinen piilolinssi?

  Toorisilla piilolinsseissä tarkoitetaan piilolinssejä jotka korjaavat hajataittoa. Katso valikoimamme hajataittoa korjaavat piilolinssit.
 • Mikä on monitehopiilolinssi?

  Monitehopiilolinsseissä on monta voimakkuutta ja niillä mahdollistetaan näkeminen eri etäisyyksille. Ne ovat oikea valinta, jos on tarve korjata näkemistä niin kauas kuin lähellekin. Katso valikoimamme monitehopiilolinssit.
 • Kuinka usein tulisi käydä tarkastamassa piilolinssien sopivuus piilolinssikontrollissa?

  Suosittelemme että piilolinssikontrollissa käydään vuosittain. Piilolinssikontrollissa varmistetaan, että silmäsi voivat hyvin, linssit sopivat edelleen juuri sinun silmillesi ja että voimakkuudet ovat ajan tasalla. Varaa aika piilolinssikontrolliin.
 • Miten piilolinssi laitetaan silmään ja miten piilolinssi otetaan pois silmästä?

  Katso verkkosivuiltamme ohjeet piilolinssien käyttöön vaihe vaiheelta. Tärkeintä on noudattaa piilolinssiasiantuntijan neuvoja ja käsitellä piilolinssejä kiireettömästi. Muista myös huolellinen hygienia!
 • Mistä ja miten piilolinssejä voi ostaa?

  Voit ostaa piilolinssit netistä kätevästi, Nissenillä on myös helppo ja aikaa säästävä Piilaripalvelu. Piilaripalvelulla saat juuri tarvitsemasi määrän piilolinssejä itse valitsemallasi toimitusvälillä suoraan kotiisi. Hinta on aina verkkokaupan hintoja edullisempi, ilman toimituskuluja. Tutustu Piilaripalveluun. Löydät kattavan valikoiman piilolinssejä myös jokaisesta Nissen myymälästä.