Aurinkolasi-
vinkit


Kesä on täällä ja meille se tarkoittaa ennen kaikkea uusien aurinkolasimallistojen saapumista. Olemmekin olleet kuin lapset karkkikaupassa tutustaessamme uusiin trendeihin.

Aurinkolasit vahvuuksilla alk. 59 €Kokosimme teille parhaat palat
kesän aurinkolaseista.


Ray-Ban aurinkolasit 

 Jotain vanhaa, jotain uutta


Nykytrendit ovat ikuisessa kiitollisuudenvelassa kultakausille ja tänäkin vuonna nähdään paljon upeita, retrohenkisiä kehyksiä uudenlaisella twistillä. Esimerkiksi leikkisillä double bridge -silloilla tuot huomion kasvoihisi arvokkaasti.Pyöreät muodot aurinkolaseissa


Pyöreät InStyle-aurinkolasit

Paljon Pyöreyttä

Tämän kesän aurinkolasitrendeissä ympäri maailman näkyy hyvin vahvasti pyöreät muodot. Valitse John Lennon –tyyliset hippilasit tai sitten neliskulmaiset, peittävät kehykset pyöristetyin kulmin.Mirror aurinkolasit

Mirror mirror…

Peililasit ovat nousseet katumuodissa nyt vuosi vuodelta eikä loppua näy. Loistava tapa tuoda persoonallisuuttasi esiin laseilla on valita vaikka pinkit, siniset tai hopeiset peililinssit.


 Mukavat aurinkolasit

Mukavuus ennen kaikkea

Korkkarit on vaihdettu lenkkareihin ja aurinkolasimuodissakin mennään nyt käyttömukavuus etusijalla. Jopa huippumuoti saa nyt näyttää rennolta ja tuntua hyviltä, ja trendilaseissakin löytyy nyt kunnolliset nenätyynyt.
Nissen myymälät


62 myymälää ympäri Suomea.

Etsi lähin


Etsi lähin myymälä