ACUVUE OASYS 1DAY ASTIGMATISM

45,33 €
Hinta saattaa vaihdella myymälöittäin
Piilaripalvelusta aina 36,26 €

Tavarantoimittaja on ilmoittanut mahdollisesta pidentyneestä toimitusajasta. Arvioitu toimitusviive 4 viikkoa.

Acuvue Oasys 1-Day HydraLuxe™ Astigmatism on toorinen eli hajataittoa korjaava kertakäyttöpiilolinssi, joissa on laajat voimakkuusrajat. Nämä modernit piilolinssit ovat valmistettu silikonihydrogeeli-materiaalista, joka lisää niiden käyttömukavuutta ja turvallisuutta.

Materiaalinsa ansiosta ne ovat myös erittäin happea läpäisevät ja käsittelyväri tekee käsittelystä helppoa. Näissä piilolinsseissä on myös UV-suoja. Huomioithan kuitenkin, että suojataksesi koko silmän UV-säteilyltä tarvitset aurinkolasit.

NYT UUTTA VERKKOKAUPASSA!

Uusi edellinen piilolinssitilauksesi nyt yhdellä klikkauksella käyttämällä pikaostoa omilla sivuilla.

KÄYTTÖOHJEET KERTAKÄYTTÖLINSSEILLE

Kertakäyttöpiilolinssejä saa pitää vain yhden käyttökerran ja ne on tarkoitettu vain päiväkäyttöön. Kertakäyttöpiilolinsseillä ei saa nukkua. Käytön jälkeen piilolinssit otetaan pois silmistä ja käytetyt piilolinssit hävitetään.

Kertakäyttöisten piilolinssien käsittely

Pese ja kuivaa kädet kunnolla aina ennen piilolinssien käsittelemistä. Ravista yksittäispakkausta ennen sen avaamista, jotta piilolinssi on varmasti kosketuksissa piilolinssinesteen kanssa. Irrota foliokansi ja poimi piilolinssi nesteestä etusormellasi. Ennen silmiin laittamista varmista, että linssit ovat oikeinpäin, ja että olet laittamassa oikeaa voimakkuutta oikeaan silmään. Muista myös tarkastaa linssien kunto ennen niiden asettamista silmiisi. Älä käytä piilolinssiä, jos huomaat sen olevan vaurioitunut.

Pese ja kuivaa kädet kunnolla myös ennen piilolinssien poisottamista silmistä. Poista linssit yksitellen silmistäsi. Laita käytetyt piilolinssit roskiin. Älä koskaan käytä samoja kertakäyttölinssejä useampia kertoja ja muista aina poistaa kertakäyttöpiilolinssit silmistäsi ennen nukkumaan menoa.

Noudata aina optikkosi antamia käyttöohjeita ja suosituksia käyttöajasta. Mikäli silmäsi tuntuvat kuivilta, käytä piilolinsseille soveltuvia kostutustuotteita kuten kostutustippoja, kostutussuihkeita tai kosteuttavia silmägeelejä.

Lisätietoja
Merkki Johnson & Johnson
Tuotekoodi 2016878
EAN TAS-30P-00
Valmistaja Johnson & Johnson
Linssityyppi Toorinen
Käyttötapa Vain päiväkäyttö
Käyttöaika Yksi päivä
Montako päivää voi käyttää peräkkäin 1
Materiaali Silikonihydrogeeli
Tarkka materiaali Senofilcon A
Vesipitoisuus 38%
Oikein/väärinpäin merkintä Kyllä
UV-suoja Kyllä
Käsittelyväri KYLLÄ
Verkkokauppa Ostettavissa verkosta