Tee ilmainen näöntarkastus netissä

Nyt sinun ei tarvitse lähteä kotoa tarkastaaksesi näkösi. Tee helppo ja nopea näöntarkastus netissä - tarvitset vain kännykän ja tietokoneen sekä 20 minuuttia ajastasi. 

Easee nettinäöntarkastus

 • Tarkasta näkösi ja/tai uusi silmälasi- tai piilolinssireseptisi.
 • Maksuton, kesto noin 20 min.
 • Saat optikkomme vahvistaman reseptin käyttöösi 48h kuluessa.
 • 18-45-vuotiaille, joilla ei ole tarvetta lähi- tai moniteholaseille, ja joilla ei ole käytössä hajataittoa korjaavia eli toorisia piilolinssejä tai monitehopiilolinssejä, eikä kovia piilolinssejä. 
 • Testi soveltuu silmälasien osalta voimakkuuksille -3.5 - +2.0 (cyl max. 2 dpt)
 • Testi soveltuu piilolinssien osalta voimakkuuksille -10.0 - +10.0 
 • CE-merkitty ja kliinisesti tutkittu lääkinnällinen laite
 • Nettinäöntarkastus toteutetaan yhteistyössä Easee Bv:n kanssa
Easee nettinäöntarkastusEasee nettinäöntarkastus

Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään omille sivuillesi tai luo tili.

2. Valitse haluatko päivittää silmälasi- vai piilolinssireseptisi.

3. Aloita testi ja noudata saamiasi ohjeita.

4. Saat optikkomme vahvistaman reseptin käyttöösi 48h kuluessa.

5. Päivitetty määräys siirtyy automaattisesti verkkokauppaan. Tilaa silmälasit tai piilolinssit vaivattomasti kotisohvaltasi.

Haluan päivittää...
Takaisin
Syötä tämänhetkinen {{ prescriptionType === 'contacts' ? 'piilolinssimääräyksesi' : 'silmälasimääräyksesi' }}
{{ opt.tooltip }}
Haluan selvittää vain näöntarkkuuteni
Takaisin

Nimesi, syntymäaikasi ja sähköpostiosoitteesi sekä mahdollinen viimeisin silmälasi- tai piilolinssimääräyksesi lähetetään kumppanillemme Easee BV:lle silmälasi- tai piilolinssimääräyksen tekemistä varten. Easee BV toimii itsenäisenä rekisterinpitäjänä vastaanottamilleen henkilötiedoille. Lisätietoja täältä.

Nimesi, syntymäaikasi ja sähköpostiosoitteesi sekä mahdollinen viimeisin {{ typetext }}määräyksesi lähetetään kumppanillemme Easee BV:lle {{ typetext }}määräyksen tekemistä varten. Easee BV toimii itsenäisenä rekisterinpitäjänä vastaanottamilleen henkilötiedoille. Lisätietoja täältä.

{{ !prescriptionSkipped ? 'Palaa muokkaamaan antamiasi tietoja' : (prescriptionType === 'contacts') ? 'Syötä vanha piilolinssimääräyksesi' : 'Syötä vanha silmälasimääräyksesi' }}

Näöntarkastus netissä on mutkatonta

1. Tarvitset tarkastukseen

-Tietokoneen tai tabletin
-Älypuhelimen
-Pankki- tai henkilökortin näytön kalibroimiseen
- 3 metrin tilan

2. Tarkastus 

Tietokoneesi ja älypuhelimesi yhdistyvät Easee nettinäöntarkastukseen, joka ohjaa sinut läpi testin.

3. Tulos

Optikkomme vahvistaa tuloksen antamiesi tietojen, videon ja testin perusteella jopa tunnin kuluessa.

4. Silmälasi- ja piilolinssimääräys

Uusi silmälasi- ja piilolinssimääräys löytyy tallennettuna Nissen.fi omat sivut -osiosta. 

Easee nettinäöntarkastusEasee nettinäöntarkastus
 • Onko näöntarkastus netissä luotettava?

  Easee on sertifioitu CE-merkityksi lääkinnälliseksi laitteeksi ja laitteen antamat tulokset vahvistetaan sekä Easeen että Nissenin optikkojen toimesta. Easeen nettinäöntarkastuksen turvallisuutta ja tarkkuutta on tutkittu myös yhdessä Utrechtin yliopiston lääketieteellisen keskuksen (UMC Utrecht) kanssa. Tutkimuksen tulokset ovat luettavissa Journal of Medical Internet Research -julkaisussa
 • Milloin näöntarkastusta netissä ei suositella?

  Jos tarvitset lähinäönkorjausta tai moniteholasit, emme voi nettinäöntarkastuksen perusteella tarjota sinulle silmälasimääräystä.

  Myös tietyt elämäntilanteet ja sairaudet vaikuttavat näkemiseen ja nettinäöntarkastuksen toimivuuteen. Esimerkiksi raskaana ollessa tai imettäessä näkö saattaa muuttua ja suosittelemme silloin kääntymään optikkomme puoleen myymälässä. Jos sinulla on silmäsairaus tai diabetes, silmäsi ovat leikattu tai punaiset ja ärtyneet, suosittelemme aina varaamaan ajan asiantuntijoillemme myymälään. Varaa aika täältä.

 • Voinko tehdä näöntarkastuksen netissä, vaikka en ole aiemmin käynyt optikolla?

  Voit tehdä näkötestin netissä, vaikka et olisi aikaisemmin käynyt optikolla tai sinulla ei olisi aikaisempaa silmälasi- tai piilolinssimääräystä tallessa. Nettinäöntarkastuksen avulla saat helposti tietää, onko sinulla tarvetta näönkorjaukselle.

  Huomioithan kuitenkin, että tällöin emme välttämättä voi antaa sinulle silmälasi- tai piilolinssimääräystä. Näöntarkastus netissä ei vastaa optikon tekemää näöntutkimusta, jossa tarkastamme myös silmiesi terveydentilan. Jos et ole aiemmin käynyt optikon näöntutkimuksessa, suosittelemme varaamaan ajan myymäläämme. Varaa aika täältä. 

 • Miten voin ostaa silmälasit tai piilolinssit verkkokaupasta silmälasi- tai piilolinssimääräystä hyödyntäen?

  Löydät silmälasi- ja piilolinssimääräyksesi Nissen.fi omat sivut -osiosta kohdasta Silmälasimääräykset ja Piilolinssimääräykset.

  Silmälaseja tilatessasi klikkaa ”Käytä verkkokaupassa” ja määräyksesi arvot näkyvät automaattisesti linssivalintaa tehdessäsi. Lisätietoa silmälasien tilaamiseen netistä.

  Voit hyödyntää nettinäöntarkastuksesta saamaasi silmälasi- tai piilolinssimääräystä myös myymäläostoissasi. Lähimmän myymäläsi löydät täältä.

 • Miten tietojani käsitellään? 

  Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia silmälasien ja piilolinssien ostoa varten tarvittavan silmälasi- ja piilolinssimääräyksen verkossa. Tätä varten olemme valinneet kumppaniksemme Easee BV:n, joka tarjoaa verkossa palvelun, jossa tehdään näöntarkastus ja sen perusteella annetaan silmälasi- ja piilolinssimääräys.

  Tarjoamme asiakkaillemme Easeen palveluun pääsyä suoraan omilta verkkosivuiltamme. Tämän palvelun käyttämistä varten Easeelle tarpeellisia tietoja ovat asiakkaan nimi, ikä (syntymäaika) ja sähköpostiosoite sekä aiemman silmälasimääräyksen tiedot, mikäli sellainen on olemassa.  Lähetämme nämä asiakkaan tiedot omasta järjestelmästämme Easeen järjestelmään, mikäli saamme asiakkaan suostumuksen. Palvelun käyttäminen edellyttää myös rekisteröitymistä Easeen palveluun. Annetun suostumuksen voi perua milloin tahansa verkkokaupan Oma tili -osiossa.

  Lisätietoja yleisesti asiakkaidemme henkilötietojen käsittelystä saat täältä.