Silmälasien kehystrendit 2021

Mitä vuosi 2021 tuo tullessaan silmälasitrendeissä? Käyttömukavuutta, laatua ja vastuullisia valintoja! Tutustu kehyksiimme verkkokaupassa, etsi lähin myymäläsi tai löydä susoikkikehyksesi nopean kehyskyselyn avulla!

Löydä juuri sinun tarpeisiisi sopivat lasit – ilman kompromisseja!

Silmälasien materiaaleista ja tyylikkyydestä ei tarvitse tinkiä. Laadukkaat ja kestävät valinnat takaavat pitkän käyttöiän vastuulliselle kuluttajalle. Tänä vuonna voit tuoda itsesi rohkeasti esiin persoonallisilla kehyksillä nimittäin nyt sukelletaan 70-luvun hippityylin kautta energisen sporttiselle 90-luvulle.

Käyttömukavuus on kaiken a ja o!

Materiaaliominaisuuksiensa avulla kehykset saadaan aina istumaan täydellisen mukavasti kasvoille ja ne ovat kestäviä käytössä. Esimerkiksi metalliset kehykset ovat istuvien nenätyynyjensä ansiosta miellyttävän huomaamattomat kasvoilla ja asetaattikehykset näyttävät kuin tuntuvatkin hyviltä.

Käyttömukavuus korostuu 2021 trendeissä

Levis (2026085) 159€, Sensaya (2026502) 189€

90-luvun sporttisuus näkyy sekä materiaaleissa, että leikkauksissa. Nämä Emporio Armanin suorakulmaiset miesten metallikehykset ovat monikäyttöiset ja aina trendikkäät. Pyöreät, Leviksen ikoniset klassikot toimivat joka tilanteessa ja luovat persoonallisen silauksen eri tyyleihin.

70-luvun boheemi ja romanttinen tyyli näkyy erityisesti kehysmalleissa ja värimaailmassa. Pehmeälinjaiset asetaattikehykset ovat suurehkoja jättäen silti kevyen vaikutelman. Erinomaisena esimerkkinä persoonallisesta ja boheemista kehyksestä ovat Sensayan valkoiset asetaattikehykset, jotka ovat rohkean pukeutujan valinta! Sensayan kissamaiset ja hempeän ruusukullan sävyiset kehykset henkivät taas ajalleen tyypillistä optimistista elämänasennetta.

Eläköön kasvojemme parhaimmat piirteet!

Kehysväreissä on nähtävissä luonnonläheisiä värejä ja sellaista muotokieltä, joka korostavat kasvojemme parhaita piirteitä. Läpikuultavien sävyjen ansiosta paksummatkin kehykset näyttävät taas erityisen hyvältä. Kirkkaat ja pastelliset sävyt raikastavat kokonaisuutta, sekä sulautuvat hyvin eri tyyleihin luoden kauniita ja harkittuja väriyhdistelmiä. Unofficialin (2027566) raikkaan siniset kehykset ovat persoonalliset ja piristävät ilmettä kauniisti. Läpikuultavien sävyjen paras puoli on, että kehys näyttää yksilölliseltä, koska se mukautuu aina käyttäjän omiin väreihin.

eläköön kasvojemme parhaat piirteet - kehystrendit 2021

Unofficial (2027566) tulossa, Unofficial (2027549) tulossa

Tummemmat kehykset eivät kuitenkaan jää hempeiden ja kirkkaiden kehysten varjoon. Mustien kehysten ohelle on tullut loistavia tummanvihreitä ja ruskeita värivaihtoehtoja, jotka ovat erittäin unisex! Maanläheiset sävyt ovat kasvoja vasten perinteistä mustaa pehmeämpiä, mutta tuovat silti ryhtiä ilmeeseen. Nämä Unofficialin (2027549) vihreän sävyiset kehykset, yhdistyvät helposti sporttisen rentoon verryttelyasuun ja lenkkareihin, ja tuovat persoonallista kontrastia virallisempaankin asuun. Leikkisät yksityiskohdat, kuten Unofficialin (2027552, tulossa) metallikehyksen avoin kulma, virkistävät ilmettä mukavan pehmeällä tavalla.

Mikäli juuri sinulle sopivan kehyksen materiaali tai muoto mitityttää, tule rohkeasti käymään myymälässämme - autamme sinua miellään ja kerromme kehyksistämme lisää. Oikean muotoisen kehyksen löytämiseen voi käyttää apuna myös kasvojenmuodoista ja niille sopivista kehyksistä kertovasta artikkelistamme. Jos taas kehysvisiosi on selkeä, käytä apunasi nopeaa kehyskyselyämme ja löydät suosikkisi muutamalla klikkauksella.